Dobry dne,
chcela by som podat staznost na lekara ktory predava peciatku hlavne detom ale aj rodicom. Dieta pride s datumom na kedy chce odpravedlnenie zaplati 2 eura doktor vytiahne peciatku a zaskolak odchadza spokojny, velakrat o tom ani rodic nevie, samozrejme o PN rodicoch ani nehovorim. Mne ide hlavne o to ze syna tak vypisuje v dnoch kedy ho mam sudom urcene stretavanie sa s nim a tym napomaha v braneni kontaktu. Vela krat je len vypisany na pn ale nema predpisane ziadne lieky ako napriklad pri hnacke ktora trvala 2 tyzden a dokonca sa ani nevedeli dohodnut aku chorobu vlastne ma kedze kazdy opisoval uplne nieco ine. Socialka mi s tym nepomohla kedze tiez napomaha pri braneni.......
Staznost na lekara
Sťažnosť na lekára - nový príspevok.
Dobrý deň, opakovane chodím po cca 1/2 roku k tomu istému lekárovi, neurológ- MUDr. Katarína Carter v SNV na infúzie, ktoré som prvý krát neplatil, teraz som predpokladal to isté. Na konci mesiaca (dnes) ma sestrička žiadal uhradiť 5 euro za jednu infúziu. Je to normálne? Som toho názoru, že kde je chaos a bordel, tak sa dobre darí špekulatívnym lekárom. Je skoro nemožné si odkontrolovať, či má alebo nemá lekár nárok na platbu od pacienta, naviac malo by byť jednoznačne vyžadované, aby na platby lekár dopredu pacienta SLOVNE upozornil. Každý pýta len podpíšte papiera a hotovo. Je to nekorektné a neúcta k obyčajným ľuďom! Odmietam teda takúto zdravotnú starostlivosť! Je načase ujednotiť platby tak, aby boli uhrádzané buď všetky pacientmi a nepýtajte ich potom odvody na poistenie, alebo komplet hradené len poisťovňou. V tomto duálnom svete už ľudia ani nevedia, že existovala doba, keď zdravotná starostlivosť bola (nie len ústavne) bezplatná. Som rád že som zo staršej generácie a že som zažil normnálne fungujúci svet pre ľudí, nie pre špekulantov tejto doby.
načo trestať tretiu stranu a naťahovať sa s ňou? robiť si problémy? keď hlavný problém nie je lekár, ale prístup otca dieťaťa, ktorý bráni styku alebo to dieťa si samo chodí na PN ? tak potom problém nie je v lekárovi, ale vzťahu matky s dieťaťom. Treba riešiť hlavnú príčinu problému, nie takto...
Napis to na prislusny samospravny kraj na zdravotnictvo. Najlepsie je prilozit aj fotokopiu ospravedlnenky s peciatkou. Pracovnici podnet presetria.
Napis to na prislusny samospravny kraj na zdravotnictvo. Najlepsie je prilozit aj fotokopiu ospravedlnenky s peciatkou. Pracovnici podnet presetria.
skus si to vybavit so synom ;)