Zdravím a prosím o radu. Som liečená ambulantne u psychiatričky, na kontroly chodím každého pol roka a lieky si toho pol roka do ďalšej kontroly dávam predpisovať u obvodnej. No posledného polroka som si u obvodnej lekárky bola predpísať lieky len 2 krát, pritom si mám chodiť každý mesiac, teda 6 krát. Chcem sa opýtať, či to môže nejako psychiatrička zistiť, že som si nepredpisovala lieky a nevyberala z lekárne. Tak sa mi zdá, že bez tých antidepresív mi je lepšie ako s nimi. Ďakujem za každú odpoveď.
Antidepresíva.
Na tvojojm mieste by som si antidepresiva sama nevysadzovala, treba sa s psychiatrickou poradit. Tak ako povedal predosly prispievatel, ak je s tych normalnejsich, tak nieco vymyslite spolu, ak nie, tak treba vyhladat inu.
Mozes mat docasny pocit, ze je ti lepsie, lebo hladina antidepresiv klesa v organizme len velmi pomaly. No po case moze prist prudka zmena. Preto odporucam ist za lekarkou. Hlavne jej musis doverovat.
Ja nemôžem zaspať, lebo som cvičil cvičenia na dlhovekosť a stúpol mi tlak. Neviem, asi by som si mal dať nejaký liek od tlaku, potom tabletku na spanie a tiež aj tabletku proti duchom. Ešte si dám pivko, možno potom nejako zaspím. Dúfam, že nie na veky:-)))
A z čoho máš depresie? Prečo si si dala nick Lentilka??? Hovorí ti niečo fráza: lentilky pod kobercom??? Nie je náhodou tvojim problémom práve toto???
Dévačka, dévačka, eto óčeň trudno...
Girl, girl, it is difficult...
Mädel, Mädel, es ist hart...
-------------------------------------------------------
Chuck Norris dokáže spáliť mravce pomocou zväčšovacieho sklíčka. V NOCI.
Neexistuje žiadna teória evolúcie. Existuje iba zoznam zvierat, ktorým Chuck Norris dovolil ďalej žiť.
Chuck Norris raz daroval krv jednému smrteľníkovi. Odvtedy je tento smrteľník známy pod pseudonymom superman.
A keď daroval svoju krv jednej jašteričke, žralokovi a jednej gorile, tak odvtedy sú títo traja známi ako: Godzilla, Čeľuste a King Kong:-)))
Big Foot considers Chuck Norris as a myth:-D
Úlohou lekárov je liečiť depresiu, je to proces, doživotný. Niekedy to trvá rok, dva, tri, desať, dvadsať rokov. Nedá sa z toho len tak ľahko dostať, keď sa raz namočíš. A ešte si o tebe každý myslí, že si cvok. Každý o tebe klebetí, ohovára ťa, možno dokonca ti poniektorí tú diagnózu aj závidia. Proste, všetci to vedia a všetci na teba čumia, že ako sa to u teba konkrétne prejavuje:-) Každý sa pred tým štíti, ale každý je zvedavý. Nikto nechce byť až tak narušený. Nikto nechce mať takú deformitu akú máš napr. ty alebo ja (ja sa nesťažujem).
Dnes je hold taký svet.
Mne vyšlo v testoch humanoidity, že som opica, ale keďže sme 100 rokov za opicami a ja som opicou, tak som na tom celkom dobre:-)))
Áno, je napojená na FBI. O tom som hlboko presvedčený. Ani by ste nepovedali, že kto všetko je na nich napojený.
Dokonca aj moja babka pre nich pracovala ako externá spolupracovníčka, nie pre FBI. To bola nejaká iná organizácia. Zbierala dáta o ostatných babkách a už v čase, keď mala 60 rokov im dáta posielala internetom.
Mala nejaký stroj v pivnici, ale tam ma nikdy nechcela zobrať.
A keď spala, tak stále zo sna vykrikovala anglickú vetu,
že: exit your digital transfer. Vtedy som tomu ešte nerozumel, ale dnes už viem, čo mala na mysli.
Už som chcel povedať, že nech je jej zem ľahká, ale ona, do kelu, ešte žije:-) Už som jej povedal, aby si dala pozor na mužov v čiernom, ktorí postávajú na strechách budov, okolo ktorých prechádza:-)))
to je natebe ci ich budes hltat alebo nie....rozmyslaj ako sa to moze dozvedet...co myslis ze je napojena na FBI ?