Zle vidim

Príspevok v téme: Zle vidim
Sari0

Dobry den , potreboval by som poradit . Pred par rokmi som mal vysetrenie oci cca hodinu a na jedno som videl slabsie myslel som si ze kvoli stroju do ktoreh som dlho kukal ale napokon pozeram a lave oko je fakt slabsie ze vidimdo dialky pismena ale prave perfektne . V rodine otec nosi okuliare matka nie a sestra ta od 15 tich . Otazka znie myslite ze to dedim ? ci z toho ze som na pri notase vysedavam ? zacal som vitaminy uzivat Ocutein briliant tak som zvedavy ... viem ze poviete ze treba ist doktorovi aj sa chystam ale ci sa niekomu nestalo ze mal v rodine okuliaristov aj nie a sa mu spravil zrak ??? Dakujem za odpovede

0vecka

Sari0 vitaminy ti urcite nepomozu..ono ak jes aspon troche pestro tak ziadne aj tak nepotrebujes.... inak je to len zbytocna strata penazi

Sari0

No budem musiet behnut doktorke ... len ci nahodou nieje tu niekto s podobnym problemom a vitaminmi alebo podobnymi vecmi mu to nepomohlo :) dakuje za rady

Gima

Si po mame.raz začas by si mal ísť k očnému. Na zlepšenie zraku je potrebny vitamin A, ktorý je v špenáte, brokolici, mrkve a kel.
Pomáhajú aj čajové sáčky zo žihlavy a rumančeka. Dalej očné kvapky, no presne to určí lekár. Cez leto nosievaj slnečné okuliare.
Ináč existuje kniha Očné cviky. Taktiež pomáha jogové cvičenie.