Cítim sa ako úplny chalan. Moja mam mi nedovolí malovať sa, lakovať si nechty, prefarbiť vlasy. Mne by kľudne stačilo vyzerať viac ako dievča. Všetky dievčatá z triedy sa malujú. Polovica z nich už nosí gelové nechty alebo si dali prefarbiť vlasy na všetky možné spôsoby. Dokonca aj spolužiačky sa mi posmievajú, že som ako dieťa.... Minule som bola s mamou v obchode a chcela mi kúpiť topánky na platforme, no ja som povedala, že ich nechcem. Prečo ? Pretože sa cítim byť ako úplný odpad, ktorý nemôže vyzerať pekne.... Moja mama už ako 13-ročná sa malovala a chodila pomaly s 5-imi chalanmi naraz. Ja mam 16 a nemožem si dať ani posratú špirálu. Nenavidím starých ludí a ich starecké názory! Pre pána sme v 21. storočí!!!
Mama mi nedovoli malovať sa
Anna
Vsetky dnesne mlade dievcata vyzeeaju ako zhyrale mal kur..cata.Zmachlene s opatkami a nechtami ako z plagatu.Preco sa na ne chces podobat?Nechty mozes mat pekne aj prirodzene a nemusis za ne vyhadzovat peniaze a staci,ked sa budes starat o vlasy.Zatial.Nenahli sa.Casu mas dost.A tie,co sa ti smeju,budu v 18 uz mozno kocikovat,kym ty si uzivat mladost.Nehnevaj sa na mamu zato.Nechce ti zle.