Prosím Vás berie niekto lieky na spanie " Sanval " 10 mg. Vôbec mi nezaberajú :( Nespím v noci sa budím,stále chodím do kuchyne niečo jesť. Som už bezradná. Chcem sa opýtať,či môžem zobrať aj dvojnásobnú dávku Sanvalu,aby som konečne aspoň trocha spala.
Spánok
Chod radsej za lekarom ktory ti ich predpisal. mne tiez povedala obvodna ked mi davala tie moje ze nie u kazdeoho zaberu. mozno ti zvysi davky alebo ti da nieco ine. ale radsej chod sam za nou
cau....ja ho mam tiez a bohvieako nezabera ale je jediny ktory zabere aspon niekedy...No a k tomu davkovaniu.Ja som si osobne dal 3 tablety naraz a nezaspal som a potom tak o 1-2 hod neskor som si dal dalsie 2 a nezaspal som a uz to poctate namna ani nemalo nejaky vplyv ako keby som si nic nedal.Ale nedrz sa moc mojej rady musis si to otestovat sama na sebe kolko zneses kazdy je iny...A ked si das 2 tablety tak si myslim ze to je v pohode zistis ze je to to iste ako ked si das 1 tabletu.A k prikladu moja mama ich ma tiez predpisane a da si stvrtku z jednej tablety a do 10-15 je odpalena a zaspi...
Vraj to je najsilnejsi liek na spanie, takze nie. Chod radsej k lekarovi a opytaj sa jeho co s tym.