Dobrý deň. Červenanie tváre zažívam pri trápnych situáciach ale aj pri bežných ako napríklad : keď sa ma učiteľ niečo pýta a všetci sa na mňa dívajú,keď sa rozprávam s niekym koho dobre nepoznám a poviem nejakú somarinu ,keď sa ma pýta niekto niečo osobné,keď v škole odpovedám...začína mi to už doslova liezť na nervy! Príde mi to úplne trápne a neznášam to na sebe.Keď ma ide učiteľka vyvolávať tak len tŕpnem aby nevyvolala mňa lebo viem že by ma chytila červeň..nemáte nejaké rady? prosím ... žiadne krémy ale či nemáte niekto podobný problém a ako ste to riešili ja som počul o laserových liečeniach že to vie spáliť cievky na tvary a potom začervenanie sa zmizne všeobecne začervenanie je pre to lebo na tvary sú zväčšené cievky a to ma a
za následok väčší prietok krvi a preto sa červenám . prosím nejaké kontakty kde sa to robí ? alebo či máte skúsenosť alebo čo prosím už neviem čo s tým krémy som skúšal aj tie najlepšie ako napr. od bi odermi A R presne na červenanie . Ďakujem za každú odpoveď