zúfalo si chcem nájsť priateľa

Príspevok v téme: zúfalo si chcem nájsť priateľa
muchotravka123

Mám 21 rokov, chodím ešte do školy ale stále si nemôžem nikoho nájsť, moje kamarátky majú za sebou aj 5 ročné vzťahy, ja som mala jeden ale to sa ani nedalo nazvať vzťahom, trvalo to krátko. Nemám takmer žiadne skúsenosti v oblasti sexu. Už ma ani nebaví chodiť von s kamarátkami pretože každá hovorí iba o svojom vzťahu. Vôbec nie som škaredá, nie som ani hlúpa...ale stále nie a nie nájsť toho správneho... chýba mi niekto kto by so mnou trávil čas, chodil do prírody....kde sa vlastne dá nájsť chlap? a sú ešte nejakí nezadaní?

mmoonna

Ak si ho chceš nájsť zúfalo, tak si ho nenájdeš. To, že niekoho strašne chceš vyžaruješ do okolia a nie je to práve príťažlivé. Ako ti tu už písali, naozaj skús nejaké zoznamky. Ja sama som sa tak zoznámila s manželom, sme spolu už šesť rokov a máme aj dcérku. A ešte k tomu, že 21 rokov naozaj nie je taký vek, aby si kvôli tomu stresovala, že nikoho nemáš.

ragnar94

Najst si partnera cez net nieje vobec smiesne ... Je taka doba je to vyvoj a zoznamovanie sa ludi cez net je normalna vec .. Ja som mal skoro rocny vztah nasiel som babu cez net .. Sestra ma teraz uz muza nasli sa cez FB :D A milion dalsich ludi poznam co cez net nasli partnera .. takze v dnesnej dobe uplne normalna vec .. taka je doba ..
je to pohodlne najprv spolu pisete zistite ci to ide a potom date stretko uplne jednoduche :) Skus to cez net urcite niekoho najdes ...
Ak by si chcela kludne napis na ragnar94@azet.sk ja s tebou rad popisem ak chces :D Prajem vela stastia :)

=)

Poznám minimálne tri baby, ktoré si našli partnerov na internete a sú s nimi už niekoľko rokov, a jedna sa už vydala a čakajú bábo. Na prvé počutie to znie smiešne, ale predsa len skús to cez virtuálny svet,ľudia sa viac otvoria cez internetové fóra, ako bežne vonku, je to smutné, ale je to tak. Dneska keby sa niekoho, kto sa ti páči na ulici opýtaš, ako sa volá a či nepôjde s tebou niekam, tak si bude myslieť, že si divná....=D. Mňa si napríklad získal jeden chalan tým, že sa ma opýtal vo vlaku, či si s ním nepozriem film cez slúchadlá, on mal počítač a film a ja slúchadlá. Taký bol zlatý, síce myslel iba na seba, ale rátalo sa mi, že nabral odvahu, takto sa mi prihovoriť. Nestáva sa to už často. A ostali sme kamoši, pozeráme spolu filmy vo vlaku, stal sa z toho taký milý zvyk. =D, Ale vráťme sa k téme, ja myslím, že zbytočne panikáriš, ono to príde samo, ani nebudeš vedieť ako..... Alebo sa skús niekomu tiež takto prihovoriť, možno mu vyrazíš dych a ostanete spolu. Hlavu hore.