Mám 21 rokov, chodím ešte do školy ale stále si nemôžem nikoho nájsť, moje kamarátky majú za sebou aj 5 ročné vzťahy, ja som mala jeden ale to sa ani nedalo nazvať vzťahom, trvalo to krátko. Nemám takmer žiadne skúsenosti v oblasti sexu. Už ma ani nebaví chodiť von s kamarátkami pretože každá hovorí iba o svojom vzťahu. Vôbec nie som škaredá, nie som ani hlúpa...ale stále nie a nie nájsť toho správneho... chýba mi niekto kto by so mnou trávil čas, chodil do prírody....kde sa vlastne dá nájsť chlap? a sú ešte nejakí nezadaní?
zúfalo si chcem nájsť priateľa
ahoj, niesi sama, ja mam 22, tiez mam za sebou taký "vztah" ktorý sa tiez dá sotva nazvať vzťahom, pretoze to skoncilo velmi rychlo, ukazalo sa ze mu islo len o sex a ja o taký vztah ozaj nestojím, to si radsej pockám na niekoho kto o to bude stáť. ale tiez mam obcas také chvíľky ze mi je smutno, som sama, a chýba mi to, ten pocit ze ta ma niekto ozaj uprimne rád, objatie od milovaného človeka :(
a kamarátky na tom som tiez rovnako, s nimi sa uz ani nestretávam..oni majú uz frajerov, svoje problémy...a dokonca uz 4 spoluziacky majú svoje vlastné deti..a ked to vidím vsetko..velmi mi je obcas smutno a tak premýslam preco ja nemam stastie nájsť konečne toho svojho :(
ahoj muchotravka ja som na tom podobne som sice chlap pracujuci a tiez mam problem si najst babu....co tak si pokecat?napis na mn4dz4m@gmail.com
ee vsetci su zadany...
inak na tomto fore mas plno nezadanych
Je to v úplnom poriadku. Máš na všetko čas, a hlavne nezačni s tým kto ti prvý pride do cesty. Nezabudni že vzťah nie je len o sexe.
Aj to tvoje čakanie má veľký význam. Formuje sa tvoj pohľad na človeka, na muža.