Ahojte. Chcela by som si prečítať názory nezainteresovaných ľudí, asi predovšetkým mužov.
Včera sme boli s priateľom v jednom podniku a bola tam jeho bývalá. Celý čas sa mi priateľ venoval - sedel pri mne, pritúlil sa, bozkával, hladkal. Ale ja som si všímala, že často pozoruje bývalú. Chcela som mu niečo na to povedať, ale pomyslela som si, že nechcem byť taká žiarlivá a nemôžem mu predsa hovoriť, kde sa má pozerať. Obaja sa vo vzťahu neobmedzujeme a dôverujeme si. Viem, že ak by som tam s ním nebola, tak by ma nepodviedol. Jeho bývalá má už viac než rok vzťah a je s ním šťastná.
Na jeho bývalú som s auž pýtala veľakrát, riešili sme to hnedď na začiatku vzťahu. Ja som chcela vedieť, že či je s rozchodom vyrovnaný a je pripravený mať nový vzťah. Vraj bol do nej veľmi zamilovaný, ale teraz je zamilovaný do mňa (aspoň tak mi povedal). Nikdy ju nespomína, pokiaľ sa ja neopýtam. Ale keď ja mám taký pocit, že k nej stále niečo cíti, hlavne včera som sa o tom presvedčila ako ju často pozoroval. Som z toho smtná a sklamaná. Už nerada otváram túto tému s priateľom, lebo stále mi povie to isté - že on je so mnou spokojný a šťastný. Ale popravde niekedy mám pocit, že on ma má preto veľmi rád, lebo ja mu tie city opätujem. Kdežto tá bývalá ho viac-menej využívala - vraj ho mala rada, ale bol pre ňu dosť dobrý. Chodila s ním vtedy, keď s nikým nebola. Boli spolu napr. týždeň ako pár, potom zase nie, potom pár dni, potom polroka nič a potom zase sa začala môjmu rpiateľovi ozývať a tak dookola. Priateľ si robil ilúzie, bral to ako vzťah a ona ho len ako kamaráta. Počas 4 rokov, to s ňou skúšal 5-krát, ale dokopy vraj spolu maximálne 3 mesiace. Bol do nej po uši zamilovaný.
Ja som z toho všetkého smutná, viem, že ma má rád, ale niekedy si myslím, že preto, lebo konečne stretol niekoho, kto ho má ozaj rád. Neviem, skúste mi poradiť, čo mám robiť? Mám voliť rozchod alebo mám počkať, že to prejde? Kde som urobila chybu? :( Ďakujem za rady.