Ahoj mam 20rokov a cakam babatko budem pomaly v 6mesiaci...ale nechcem uz zit...:( nevladzem v zivote som si prezilaa vela zlych veci ci uz v rodine alebo som bola znasilnena...raz som sa pokusilaa o ssamovrazdu....noo psichicky som zas tam kde vtedy nezvladam to a ani nemam chut zit chcem sa zabit otec dietata nas opustil :( ale nasla som si priatela myslela som ze sme sa nasli ale vsetko sa to pokaslalo a rozisli sme sa nikto sa somnou nebavi od kedy som tehotna nemam nikoho som sama nemam chut uz na nic stale len placem nechcem dieta priviest do takehoto Sveta chcem znova spachat samovrazdu ale chcem abyy sa mi to podarilo nechcem prprezit nechcem uz zit citim uplne brazdno a asi mi uz ani nic nepomoze som asi chora ale inak to nejde
chcem zomriet
nozik do srdca !
Všetko bude podľa mňa dobré :)
Túto spieva moja suseda :) www.youtube.com
Ach jo, asi je az moc depresivna. Ale zase vsetci s tym zapasime, neboj dievca. To dieta ti bude svetlom, nevzdavaj sa ho. Pride doba a budes stastna, ze ho mas, ze ti dava silu bojovat. :)))
To by som nebola ja, aby som neposlala tiez daky link na hudbu. Toto je trosku popovejsia, ale pre mna taka nostalgicka. Tiez smutna, ale pekna:www.youtube.com
táto téma sa mi veľmi páči je taká hudobná. prispejem ti teda aj ja pár skladbami. Na začiatok by som zvolil toto :)
Možno sú trošku smutné ale mne pomáhajú :) Neskôr ti pošlem ešte aj ďalšie ak sa budú páčiť. Hovorí sa, že hudby lieči, tak sa aspoň trošku uvoľni a na chvíľku nepremýšľaj :)
A ešte moju srdcovku
treba sa upokojiť a nič neunáhliť kvôli slabej chvílke
relaxuj ak ti je ťažko pri tejto hudbe, upokojí ti myseľ, daj si to na celú obrazovku a uvolni sa, dieťatko v tebe to potrebuje, ono nemôže zato že ho čakáš, je v tom nevinne :-)
nech sa páči niečo na upokojenie
www.youtube.com
Prosim nerob to , deti su radost uvidis kolko krasneho si spolu uzijete
Aj táto je pekná www.youtube.com :)
Prosím ťa nerob neuvážené činy. Si nositeľkou noveho života, teda dieťaťa. Dovoľ mu sa narodiť a prežiť. Neviem akým spôsobom prišlo na svet, no má rovnakú šancu ako iné deti. Ked už si nevážiš svoj život, tak si váž život tvojho dieťaťa.
Chceš zomrieť len kvôli iným ľudom? Možno treba dospieť a uvedomiť si, že tu nie si kvôli názorom kamarátov. Dostala si možnosť na vlastné dieťa. To, že ťa frajer opustil, nie je dôvod zomrieť. Vzťah medzi dvoma nie je väzenie. Možno sa časom nájde nový a lepší.
Ked, príde na svet dieťatko, všetko budeš vnímať inač. Možno máš iba strach z novych vecí a zodpovednosti, no to sa časom vyrieši. Verím, že budeš dobrou maminou.