Existuje zoznamka pre socialnych fobikov?Resp.vytvorit ju tu?

DandyKa

Vdaka za nazory..clovek chce sice nieco seriozne ale na nete to ozaj nefunguje..ostane akurat tak dourazany :) Fajn aspon som si spravila..clovek musi ziskat najprv skusenost aby sa poucil..
Ano na azete sa nachadzaju dost divne pripady to som zistila aj sama, ked som sa o to iste pokusala aj tam..ako som uz pisala vytvorila som si ho len teraz prave kvoli tomu..nech sa mi na mojom osobnom nemiesaju taketo maily..no nic kto chce uveri..ale uz je to jedno..
A podla toho aky ludia tu komentuju si tiez mozem o nich spravit svoj nazor a tiez preco nieco komentuju takym sposobom..tiez sa v tom ukaze ich velkost inteligencie..
Toto malo byt seriozne...je tu asi milion prispevkov a ludi kt.sa trapia so SF a podla mna by aj chceli si najst nejakych ludi co prezivaju to iste aby sa mohli navzajom b tom pochopit a podporit..
To ako ked mamicka na materskej by chcela radsej tiez poznat nejaku mamicku na materskej..aby sa lepsie pochopili..
No nic..tolko odo mna..a ako vidim aj toto bolo neuspesny pokus..skoda ze som nenasla nejaku stranku prave pre tychto ludi, kde by mohli najst inych s tym problemom.
No nic..majte sa tu pekne..ak mi napise niekto seriozne, rada odpisem :)

jedenásť223

E-mail o človeku napovie dosť. Napríklad keď niekto používa Azet, tak to znamená, že je buď hlúpe decko, alebo nejaká socka z montážnej haly.

úzkostný

nicuška46835 práve napísala a predviedla to, čo som písal, snažil sa vlastne povedať, prečo nemá väčšinou internet žiadny zmysel na spoznávanie nových ľudí. Ak niekto pozná nejaké výnimočné stránky, tak sem s nimi, nech ma vyvedie z omylu, že na internete je to veľmi ťažké.

Adresat

Ano, existuje. Skoro kazda jedna zoznamka je plna podobnych existencii, co pridu na stretko a potom ticho cumia do stolu alebo kukaju z okna a po polhodinovej debate povedia: hmmm, neviem. Beat it !

DandyKa

Tak dakujem pekne..tento email som si vytvorila prave kvoli tomu aby som tu nedavala hned svoj osobný kde mám svoje meno..inak som seriozna baba..

nicuška46835

Ak má niekto e-mail na Azete, tak o sebe dáva najavo, že patrí k luze, s ktorou nemá zmysel si začínať.

úzkostný

Proste potrebuješ inak myslieť, tu sú sami depresívny ľudia, aj celkovo na internete, internet ťa z fóbie ani depresie nedostane, potrebuješ ísť medzi ľudí niekam, hlavne medzi normálnych, na nejaké fajn miesta, kde sa zdržujú a aj ich tam nájdeš. Mať činnosť a niečo robiť, internet zaručene nefunguje, to ty môžem povedať, ako niekoľkoroční návštevník diskusii a pokecu, fakt chcem úprimne poradiť, ži vonka, medzi ľuďmi, nie na internete, toto nie je cesta k ničomu, ani k ľuďom, k šťastiu. Zameraj sa na nejakých ľudí, čo niečo dosiahli, alebo hľadaj takých, čo sa s takýchto problémov dostali a zisti, ako sa im to podarilo. Väčšina ľudí čaká, z fóbiami a depresiami, že na internete nájdu podobných a stretnú sa možno a tak, ale u mňa to vôbec nefungovalo a ani som takých nenašiel, a ani žiadnych iných, ktorí by prejavili záujem, napriek tomu, že som im nepísal o žiadnych depresiách ani fóbiách. Proste pracuj na sebe, to je jediné, čo ťa vystrelí hore, čím na tom budeš lepšie, tým viac príležitostí príde, noví ľudia a všetko.

úzkostný

Tu by nemalo zmysel vytvárať asi niečo, sem aj tak skoro nik nechodí, len pár opakujúcich sa užívateľov, to platí asi pre všetky stránky skoro, že sú prázdne, ja som nenašiel nič zaujímavé, pokec je úplná somarina na nejaké spoznávanie, to vravia aj psychológovia. Najlepšie by bolo výjsť niekam von a tam hľadať, lebo toto je nanič, sedieť doma a čakať, že sa niekto zázračný nájde na internete, to je takmer žiadna šanca, ešte 6-10 rokov dozadu áno, ale teraz je to psychiatria takmer na každom fóre. Viem, aké to máš ťažké, lebo ja mám tiež sociálnu fóbiu a veril som, že na internete niekoho nájdem, ale musela by si mať šťastie, je to možné, ale strašne obtiažne. Ja som mal pár možností, ale cestovať 150-200 km niekde je dosť nanič. Aj keď pre osobu, ktorá by mi bola extra sympatická, by som to asi spravil, ale nik taký špeciálny nebol skoro, kto by stál za tú cestu, hlavne povahovo.