vysoka skola - anglicky jazyk/psychologia

Príspevok v téme: vysoka skola - anglicky jazyk/psychologia
nikinka22222

ahojte, rozhodujem sa ci si podat prihlasku aj na ucitelstvo psychologie a anglickeho jazyka a literatury? Viete mi poradit? Myslim, ze by ma to mohlo bavit, nakolko anglictinu som mala aj na skole rada a celkovo k nej mam pozitivny vztah a psychologia je pre mna tiez dost zaujimava.. co sa tyka ucitelstva, nie som si ista ci by som vobec chcela niekedy ucit, mozno skor nejake sukromne hodiny len ale v podstate sama neviem, co by som v buducnosti chcela robit, no zastavam nazor ze pokial clovek chce, nepotrebuje skolu na to aby bol sikovny a dostal dobru pracu.. ale na druhej strane by som rada nejaku skolu mala ako "poistku"

jedna z otazok znie, nie je studium anglictiny prilis tazke? Ono jazyk sam o sebe je ok, ale ked si predstavim ze tam sa zrejme bude ucit vsetko uplne do podrobna a podobne, mohlo by to byt az prilis narocne,,,ma niekto skusenosti?
dik za reakcie

akoze

chces ist na vysku a nechce sa ti ucit? tak to chod radsej robit. lebo na skole to bez ucenia nepojde. a urcite studium angliny bude dopodrobna, takze lahke to nebude.