Navsteva psychiatra

Príspevok v téme: Navsteva psychiatra
mali1

zdravim...mam otazku na ludi ktory navstevuju psychiatra/psychiatricku.Neviem ci to je len u mna ale mam kontorly kazde 2 mesiace a vzdy ked tam pridem tak musim hovorit to iste lebo doktorka si to nepameta a to tam chodim uz 3 roky z diagnozov depresia 2 stupna.Je mi to trapne a neprijemne kazde dva mesiace hovorit to iste ze mi je stale tak zle a hovorit vsetky veci typu ze ci mam uzkost ze ci som placilivy podrazdeny,ci mam radost do zivota a tak ..Viem ze ona neni povinna si ma pametat ale tak je mi to uz trapne opakovat sa ako papagaj.

gastanko2016

Ona potrebuje vedieť ako sa máš konkrétne v tom čase, keď si u nej na kontrole. Či sa Ti polepšilo, pohoršilo
atď, aby mohla v prípade zmeny upraviť alebo zmeniť liečbu.

jedulka

souhlasím s ddanou, ona si tě pamatuje, ale chce a doslova to potřebuje slyšet od tebe! Proč ? Podle toho jakou máš chuť mluvit, jak plynule nebo naopak mluvíš si dělá vlastní obrázek jak to s tebou ve skutečnosti je.Vím, to od psychiatra, tedy toho svého :-)

ddana

To nie je o tom, ze si to nepamata, ale o tom ako sa mas, a ci sa nieco zmenilo od poslednej kontroly. So stredne tazkou depresiou chodim na kontroly kazde tri mesiace.