Chcem jedno dievča no ale ona chodi na inu školu skoro každý hovorí že som najkrajší s triedy (niesom namysleny) no ale mam kus do kriva horne zuby neviem ako ju mam získať keby mi dakto poradil bol bi som rad
Pomôžte mi s divčaťom
prečo si mládenče myslíš že ju tvoj problém sú práve horné krivé zuby ak o tebe iní hovoria že si feši? Prečo?
poznám ľudí čo majú krivé zuby, baby aj chalanov akéhokoľvek veku a majú partnerov.
ešte si ju neskúsil osloviť a už sa vzdávaš.
prečo si mládenče myslíš že ju tvoj problém sú práve horné krivé zuby ak o tebe iní hovoria že si feši? Prečo?
poznám ľudí čo majú krivé zuby, baby aj chalanov akéhokoľvek veku a majú partnerov.
ešte si ju neskúsil osloviť a už sa vzdávaš.
Tasty, tak to som rada. :)
bez gramatiky nebude dievca! to si zapamataj
kýčera, aaach taaaaak :D potom je všetko v najlepšom poriadku :)
nie si namysleny? :D
Tasty, to, na čo Ty upozorňuješ, nie je gramatická chyba! Gramatiku tvorí syntax a morfológia a tam ja žiadnu chybu nevidím. Chyby má v ortografii, ale to vy dve tiež, takže?
kýčera
"bol bI som" tu je gramatická chyba
by napísať s mäkkým i, to je umenie aj pre mňa, kde ja mám nedostatky v gramatike, to uznávam, ale také ako bi alebo sy, napíšem stále správne :D
-Poraď, skús jej poslať lístoček po niekom...
-Asi som slepá? Nech robím, čo robím, ja tam žiadnu gramatickú chybu nevidím?!
Preco riesite gramatiku,ked su tu desiatky tem od ovela dospelejsich ludi s ovela väčšími hrubkami a tam sa gramatika neriesi?