Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kontakt na dobrú krajčírku, alebo nešiť?

Príspevok v téme: Kontakt na dobrú krajčírku, alebo nešiť?
Lucinka1

Ahojte, už tak len pomaly dopredu rozmýšľam nad šatami na stužkovú. Strašne sa mi jedny zapáčili, no je vysoko pravdepodobné, že ich nikde nezoženiem, a ak by bolo možné, rada by som si ich dala ušiť. Máte niekto skúsenosť so šitím šiat, resp. nejaký spoľahlivý kontakt, resp. myslíte že by sa podobné šaty dali niekde ušiť? Koľko by asi tak mohlo stáť ušitie podobných šiat? A boli by takéto šaty vhodné na stužkovú?
Ďakujem :-)

Lucinka1

Áno, určite bez tej vlečky by som to chcela riešiť, aj v primeranej dĺžke aby neboli nepraktické, skôr som sa obávala toho, či sa niečo také vôbec dá ušiť normálne aj bežnej krajčírke. Šaty si ma jednoducho získali :-) Ďakujem

Bubliii

Ahoj, mne pripadajú trošku ako svadobné :) na stužkovú mi prídu trošku nepraktické, hlavne tá dlhá vlečka. Ale bez nej a skrátiť sukňu,prečo nie :) výhoda ušitých šiat je, že nikto nebude mať také ako ty. Sestra si niečo ušila sama, niečo jej urobila známa na stroji, šaty mala naozaj jedinečné. Až tak, že odvtedy ich neobliekla, lebo sú fakt špeciálne.. Ak teda trváš na šití, vygúgli si niekoho v tvojom okolí, ideálne aspoň 2-3 krajčírky, skonzultuj s nimi svoje nápady a nechaj si urobiť cenovú ponuku a podľa toho sa rozhodni. Ideálne je, aby si tie šaty ešte mohla potom vynosiť, vieš, nie že ti budú stáť roky v skrini (ako mne). Niečo pekné ako na stužkovú, tak do divadla, na svadbu a pod.. Veľa šťastia :)