mate niekto skusenosti s lymfodrenazou? zbavili ste sa celulitidy? neviem sa rozhodnut ci si kupit krém od Vichy Lipo-metric(885sk) alebo vyskusat Lymfodrenaž (v akcii 10 sedení za 1000sk) Len presne neviem ako taka lymfodrenaz prebieha. Inak nemam nadvahu ani nic len mam celulitidu a chcem este okrem cvicenia nieco vyskusat PROSIM PISTEEE :)
Skusenosti s Lymfodrenažou ??
ahoj ja som mala lymfo za 5O eur a mala som v tom mat asi 1O sedeni,bola som asi 8 krat ale ziadny absolutne ziadny ucinok...potom som si doplatila este 5O eur a sla som na nejaky ultrazvuk ci co,ale to tiež 0 bodov...takže neviem,nejak tej lymfo a tymto pristrojom neverim...
Skúsenosti s lymfodrenážou mám velmi dobré,pred 3 rokmi som chodila každý týždeň a celulitídu som nemala, ale záleží aj na tom aký stupeň máš, treba vela pit, ja som chodila na ručnú lymfodrenáž, určite je lepšia ako prístrojová. Teraz som opät začala chodit na ručnú lymfodrenáž raz do týždňa kvoli posilneniu imunity, trpím častými herpesmy a som úplne spokojná, celulitída zmyzla, schudla som a vysadila aj chemiu-virostatiká, užívam Wobenzým a zatial som dva mesiace bez herpesu, takže pre mňa je ručná lymfodrenáž zázrak, ktorú doporučujem nielen na vymyznutie celulitídy, ale aj celkovému prospešnému účinku na posilnenie imunity, platím 30 euro, trvá dve hodiny ale mám v tom aj masáž chrbta a reflexnú masáž chodidiel.
ja mám za sebou limfodrenáž. Po pôrode som mala ochabnuté brucho a cítila osm sa jednoducho nanič. Neviem si to vynachváliť. Robili mi ju v inalinia.sk . Teraz si verím a najmä vidím výsledky !!!!
Poradím Vám...čo sa týka prístr. lymfodrenáže je úžasná,ale pozor čo sa týka celulitídy tam je potrebných takých 7-10 sedení spolu s chladivym zabalom.Je potrebné veľa piť, aby sa prebytočná voda z tela odplavila. Nemusíte držať žiadne diety!!Samozrejme sa neprejedať.Chudnutie a spevnenie nieje o dietach!!! Este odporúčam zábal pri ktorom su viditeľné vysledky po prvom sedení ide 1cm dolu z problem.partií. Ja mám zo ženami v mojo salóne veľmi dobré výsledky, 5xkúra-3-4cm dole. Je to individuálne u každej klientky, ale cm dole idú..opať podotýkam piť! Ja mám centrum v Banskej Bystrici a robím aj víkendové pobyty u nás v relax.centre s komplet programom a využitím všetkého čo u nás máme za výborné ceny napr.aj bazén,sauna,nechty,lymfodrenáž,rolletic,zábaly,mas áže všetko pod jednou strechou. Kontakt na mňa je 0911 273 285.Rada Vám odpoviem na Vaše otázky.Petra
a pokiaľ nemám celulitídu, a nedarí sa mi spevniť si brucho cvičením, stále tam mám nejaké dva až tri cm navyše, pomôže mi lymfodrenáž? a neviete kde sa v Topoľčanoch vykonáva? ďakujem
Tuky živočíšne, vrátane mliečnych a rastlinné stužené tuky tvoria bloky v tele a bránia pohybu tekutín, látok a energie vrátane lymfatickej tekutiny. Ak ich prestaneš prijímať, zastavíš postup celulitídy a vyriešiš si aj mnohé ďalšie problémy.
Celulitida je privela tuku a slabe vazivo.
To nema s tokom lymfy nic spolocne.
Posilnovanie vaziva, na to je treba budovat kolagen
Prave som dopisal ako na kolagen v prispevku "modriny."
Tuk treba odpravit spravnou nizsie kalorickou dietou a hodne pohybom.
Pomocne na transportaciu tuku je jeho emulzifikator lecitin. pozor, tekuty lecitin na to nepracuje, ten je nasyteny olejom a nemoze viac tukov rozpustat.Treba polievkovu lyzicu granulatu=cisteho lecitinu aspon 2 hodiny pred cvicenim.
Ja si nim preventivme cistim zily. Zena dava aspon raz tyzdenne do vary(polievky hlavne) na kazdu porciu jednu lyzicu lecitinu.Za par minut sa rozvari a na chuti to nepoznat.
Lecitin je prirodzeny emulzifikator tukov, nachadza sa vsade, kde su tuky. Nie vsak v prebytku, ako to my prave potrebujeme na odstranenie tukov.
ja som mala lymfo 10 sedeni po 45 min za 1990,- a to bola aj akcia.
mne osobne to lymfo nepomohlo. teraz by som povedala, ze zbytocne vyhodene peniaze. radsej si idem zabehat.
mam otazku, kde maju tu akciu 10 sedeni za 1000,- Sk?