Dobry den,od pondelka som na marodke,mal som bolesti hlavy,tocenie hlavy a vysoke teploty az 39,5,tak som sa nejako doskrabal k svojmu lekarovi,ten mi predpisal megamox na tyzden a flektor od bolesti,dnes je to stvrty den dnes a bolest hlavy prestala,tocenie hlavy pretrvava,nemozem sa pohnut stvrty den s gaucu,tlak mam dobry,piaty den nefajcim,len sa mi neskutocne toci hlava hned ako zdvihnem hlavu,neviem cim to moze bit,teploty uz vysoke nemam,maximalne po 37,prosim poradte mi :'(
Tocenie hlavy ktore nechce prestat
Prestal som fajcit hned ako som ochorel,vzdy ked som chory tak nemam chut na cigaretu,teeaz podla mna aj vykaslavam
prestali ste fajcit az potom ako sa vam zacala tocit hlava, alebo najprv ste prestali s fajcenim? moze to byt odvykaci symptom.
druha pricina moze byt, ze mate problemy s uchom, v nom sa nachadza statoakusticky aparat, ktoreho ucelom je udrziavat rovnovahu. ak to neprestane, treba ist za nosno usno krcnym lekarom.
tocenie hlavy - priciny: nizky tlak, problemy s krcnou chrbticou .... len tam ta teplota nezapada.