sny o pobodani

Príspevok v téme: sny o pobodani
nozik

ahojte. v poslednom case sa mi casto sniva o tom ze ma niekto poboda. vzdy je to ina situacia. raz prechadzam po moste a tam ma napadne vrah a poboda.. inokedy je to len cierna osoba a citim to bodanie ako nazivo a potom len lezim a neviem sa pohnut.. nikdy som takwto sny nemavala. venuje sa tu niekto tejto oblasti? co to moze znamenat?

Gima

Pred spaním nepozerávaj horory a vyhni sa pozeraniu Scarry Moovie.
Pred spaním vypi teplé mlieko s maslom.
Banán s mliekom a budeš spať jak mumia.

Kýčera

Nožík, tak ako? Zasa ten istý sen? Prežil si ho, zaznamenal, zmenilo sa niečo? Kto bol blízko k pravde - ujo Freud alebo teta Kýčera?

sicario

Netreba komplikované a vymyslené fantasmagorie ked chceme vykladat sny. Jednoducho nieco ti sposobuje stres zrejme dlhsie obdobie a intenzivne a tvoj mozog na tom stale pracuje aj ked spis a tak to spracuva aj v snoch. Takze sa zamysli co ta zoziera ked nespis, co ta stresuje, na co myslis. Mozno hned nenajdes suvislost a jadro problemu lezi kdesi v podvedomi no ale to neznamena ze ho nemozes vytiahnut do vedomia. jednoducho sa len nad tym co ta zere uprimne s odvahou zamysli.
Mne sa tiez snivalo ze som sa hadal s fotrom pretoze si nevie najst pracu pretoze stale iba slubuje atd. V realnom zivote uz je mrtvy a bol zavisly od alkoholu a ako kazdy zavislak donekonecna iba sluboval co vsetko zmeni a aky bude iny. A hovno z toho. Mne sa prisnil ten moj sen v obdobi ked som tiez nieco chcel ale nevedel som sa k tomu odhodlat a vycital som si to, no predovsetkym som sa podvedome prirovnaval k fotrovi co ma vzdy dokaze hrozne nicit a nenavidim sa vtedy. Takze to ti pisem len ako priklad toho ze treba hladat suvislosti, hoci ja som to mal ulahcene tym ze som sa hadal s velmi konkretnou osobou, ale musel som sa dopatrat pointy toho sna, ze co som si v nom riesil. Na to som musel prist.

Viwien

Niekomu z mojej minulosti sa snivalo, ze som ho prebodla nozom. Proste ze bola noc, spal, zobudil sa na to ako som sa nachadzala v jeho izbe, spalni, pozerali sme sa na seba,pristupila som k nemu a s nozom som ho dobodala...

Neviete, co ten sen mohol znamenat? Pre neho to bola ako keby nocna mora..

mam56

Sadista, masochista, vrah, nekrofil, zoofil a pyroman sedia všetci na jednej lavičke premýšľajú. Majme sex s mačkou? povedal zoofil. Majme sex s mačkou a potom ju trápne, povedal sadista. Majme sex s mačkou, trápme ju a potom ju zabime, zakričal vrah. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju a potom s ňou majme sex opäť, povedal nekrofil. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju, majme s ňou sex opäť a potom ju spáľme, povedal pyroman. Nastalo ticho a potom masochista povedal: Mňiau:-)))

Kýčera

Je to opakujúci sen, kt. poukazuje na väčší problém. Skrýva v sebe posolstvo, kt. je pre Teba dôležité. Upozorňuje Ťa, že si neadekvátne zareagoval na niečo, niekoho alebo nedokončil pre seba dôležitú vec. Snaží sa zamerať Tvoju pozornosť na konkrétnu osobu, miesto alebo vec.

mam56

Sny nie sú vždy len obyčajnými snami a to sa vôbec nesnažím do tohto vkladať mystiku alebo niečo podobné.
Ide o to, kde ťa presne v sne bodli? Ide pravdepodobne o to, že sa ťa niekto veľmi dotkne, verbálne.
Ak by ťa bodli do srdca, tak isto aj sama budeš vedieť, čo to znamená.
Báseň Nôž.
Keď som išiel vyniesť kôš, zacvendžal mi v chrbte nôž.
Asi to bol kamarát, čo mal z mäsiariny ceritikát:-)
Cítil som sa ako prasa, to je presne moja rasa.
Zamával som vejárom, idem hore fujarou:-)
Už ma dole dávajú, všetci pri tom neveselo mávajú.
Hádžu na mňa hrudy hliny, tie falošné, hnusné špiny:-)))