Dobrý deň. Potrebujem poradiť. V poslednej dobe mávam spánkovú paralýzu. Neviem z čoho jednoducho aj dnes ráno. Zobudil som sa cca o šiestej. Pozeral som chvílku televízor a potom som pocítil únavu. Stíšil som ho a otočil som sa na druhý bok a pokúšal som sa zaspať. Spal som všetko v poho a zachvílu Spánková Paralýza. Nevedel som že čo už zase ?! Nevedel som sa zase hýbať, ani rozprávať nič. Nejak sa mi podarilo vytrhnúť sa z jej pazúrov. Potom som sa prebral. Nechápal som. Prosím čo to spôsobuje a ako sa toho zbaviť ?
Spánková Paralýza
Ahoj. Vďaka za radu. Len neviem už čo robiť proste na chrbte nezaspávam, pred spaním kuknem nejakú smiešnu reláciu na Jednotke, dám si pohár vody a zalahnem. Mňe sa to stáva ráno. Furt tak že sa zobudím o takej šiestej. Potom sa otočím a spím a príde to. Aj dnes ráno. Najprv nejaký za vlasy pritiahnutý sen a hneď paralýza.
Ahoj. Ja som tiež raz zažila spánkovú paralýzu asi pred rokom. Všetko okolo mňa bolo reálne. Nemohla som sa hýbať. Všade bola tma a ja som chcela zasvietiť svetlo. Až po nejakej chvíli sa mi to podarilo. Čítala som články, že človek sa počas paralýzy nemôže hýbať, preto lebo ho mozog chráni, aby si niečo neurobil alebo neublížil. Prečítaj si viac článkov na internete refresher.sk Dole je aj diskusia.