Zdravim . Pred mesiacom ma nechala priatelka po skoro rocnom vztahu + som prisiel o pracu a tak len necinne sedim doma a uz mi z toho neskutocne prepina .. Pred tym vesely typek uzivajuci si zivot a teraz sa so mnou neda ani porozpravat ... Strasne ma to zoziera vsetko ... ani neviem preco sem pisem ... asi len chcem aby mi niekto napisal ze vsetko bude ok laebo ja nwm fatk .. Vdaka
Nechala ma...
NAJDI SI PRACU A MOZNO TAM AJ NOVU FRAJERKU ZPOZNAS
JA SOM SI TAK NASIEL PO ROZVODE A TU SOM
tie zavody co robia pre automobily maju dost volnych pracovnych miest
skusal si aj nejaky zavod? tam urcite beru..
a hladaš si prácu? Prečo nepracuješ momentálne? Viem že je to ťažké ale hľadaj si aspoň nejakú brigádu napr. ako čašník, alebo dokladač v hypermarkete, vo veľkosklade, a pod. Tam stále potrebujú ľudí.
vieš v živote to tak chodí raz sme nahor raz nadol a u teba je teraz asi to obdobie kedy si dole.
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net
pro jedno kviti slunce nesviti :) pusti si pesnicku svet sa nezruti.
Dakujem za reakcie :) no sportujem uz 3 roky :) je to jedina cast dna na ktoru sa tesim :) inac bieda ale verim , ze sa to zlepsi vsetko . Len som si asi potreboval precitat povzbudive vety este raz Vdaka :)
musis sa s tym zmierit a brat to tak, ze pre nieco sa to stalo a nejaky zmysel to malo
"A zien beha po svete tiez dost, skor ci neskor si s nejakou padnete do oka."
Nie je vzdy tak, ako pises. Aspon nie pre kazdeho. Zien je sice vela, clovek ich moze aj vela spoznavat, ale to ci vznikne obojstranny zaujem je absolutne mimo vedomu kontrolu a snahu obidvoch ludi...
Ale fakt to bude ok :) Ako sa hovori, na osrateho aj hajzel spadne, tebe sa stali dve velmi neprijemne veci kvazi naraz, necudo, ze dobru naladu zrovna nemas. Radim ti, zacni sportovat, teraz sa napr. oteplilo tak mozes zacat behat, bicyklovat alebo korculovat. Pri sporte sa nam uvolnuju do tela endorfiny, hormony stastia. Mozno to nebudes citit po prvej sportovej aktivite, ale ked vydrzis a vytrvas, tak sa tvoja nalada celkom urcite zlepsi. Tym padom ked budes chodit na pohovory, dobra nalada z teba bude vyzarovat, co je vzdy sympaticke a lahsie nejaku dobru pracu dostanes. A zien beha po svete tiez dost, skor ci neskor si s nejakou padnete do oka.