Ahoj uz nevladzem priatel s ktorymam vzma abstah na dialku uz skoro styri roky deli nas 360km ma ignoruje on ma 40 z ja 28 ja ho milujem ale uz neviem ci on mna chodi zamnou aj mi pomaha ked to potrebujem financne ale ked sme spolu nechova sa ku mne ako predtym akoby mu namne nezalezalo neriesi ani nasu buducnost ked mu ja neprezvonim tak mi ani vobec nezavola co mam robit???
Priatel si ma nevsima
Ja som sa ho pytala aj som sa snim rozpravala o tom ze uz to takto nechcem tahat aby zacal nieco robit ale on uz je dvakrat rozvedeny ma styri deti ja jedno dieta tak hovori ze mu hypoteku nedaju a do prenajmu mu to nebude vychadzat z vyplaty byva u rodicov u nich tiez nieje mozne zit ja uz neviem co mam robit fakt zalezi mi na nom a milujem ho poradte mi prosiiiim
Neviem z tohto usúdiť či máte problém a aký veľký. Ono po štyroch rokoch je jasné, že ten vzťah už nebude ako na začiatku, proste sa mení, ale nemusí to nutne znamenať, že ťa už nemá rád. 4 roky je dosť dlho na to, aby ste sa posunuli o kúsok ďalej, hlavne začali spolu bývať. Bez toho aby ste spolu začali bývať žiadnu ďalšiu spoločnú budúcnosť nenaplánujete. Tak najlepšie, keď s ním hodíš reč a skúsite nájsť nejaké riešenie.
nechcem byt pesimista ale toto zmysel nema
tu ti nikto odpoved neda, narovinu sa priatela opytaj, co sa deje, preco sa deje to co sa deje... az zbytocne nemarnis cas
Akú spoločnú budúcnosť môžete mať 360km od seba?