Dobry den
Chcela by som poprosit o radu, prerabam komplet obyvacku
ale neviem do akej farby ist, co sa teraz hodi, a gauc vyberat nejake ostrejsie farby alebo len nieco jednoduche.
nova obyvacka
Ahoj, ja by som odporúčala kombináciu svetlých a tmavých farieb, napríklad stenu by som určite volila nejakú veselšiu svetlú farbu v kombinácií s tmavým nábytkom. Ja som si takto zariaďovala obývačku pred dvoma mesiacmi a kompletne všetko som mala z www.drevona.sk. :)
Hani, ja by som ti odporucila ist do svetlych farieb v pripade ak mate mensiu obyvacku, a do tmavsich ak mate obyvacku vacsiu..co sa tyka farieb v obyvacke, pomoze Vam tento clanok moderneobyvaciesteny.sk ..ak ti ide cisto o estetiku, tak podla mna sa do obyvacky hodi nieco nie moc kriklave a pestre
tiez sa vtom az tak neorientujem, ale bavi mato zariadovat. strasne sa vtom vyzivam. mozno aj preto prerabame byt castejsie :D ked uz hladam nabytok stravim nad tym velmi dlho, nieje to sranda.
no niesme dizajneri tiez by som skor hladala komplet prerobene izby a podla toho by som sa nejak zariadila. predsa tie izby robia skuseny ludia :)
nevravim vyzera zaujmavo ta sedacka, ale to by si muslela mat tak zariadeny byt, ani neviem ci extravagantne, alebo ako by som to nazvala. pozerala som tam sedacky ja by som mozno isla do niecoho takeho sconto.sk ked uz z tade
ja by som skor dala steny v svetlých farbach, kremova, bleducka sivá a pod, a do gauču by som dala nejakú farbu, napr co mas sedačku Alfa zo sconta.
preco nie :) ja som si sama nevedela rady pri prerabani. a napady musis hladat vsade :) katalogy obrazky a tak :) pripadne uz hotove zariadene obyvacky co zvyknu byt v e-shopoch. nech vidis ako to vyzera kompletne. niesme dizajneri, treba si nejak pomoct :)
tyrkysova stena a sedy gauc
to akoze azne si budes zariadovat obyvacku na zaklade rad ludi z fora???
ja by som urcite isla do svetlých fariel nic oranzove, modre a tak urcite :) v tom pripade sa mozes pohrat s doplnkami alebo vyraznym nabytkom.