Ahoj. Ja viem že už je to celkom otrepaná téma, ale väčšina báb čo tu o tom píšu sú ešte vo vývine, čo ja už nie som keďže mám 23 rokov. Doteraz som problém s malými prsiami nemala, ale trpela som obezitou a po tom čo som konečne zhodila už nemám skoro žiadne, a na plastiku ísť nechcem. Nepoznáte nejaký účinný prípravok alebo spôsob ako ich aspoň o niečo zväčšiť bez toho, aby som musela znovu pribrať? Ďakujem
Malé prsia
ja som mala tiez a som po plastike a som spokojna
boze kolke zeny maju male prsia a zije s tym v pohode
Jax
Skoro som oplula telefon od smiechu. :-)))
tak to je riadna blbost
od liposukcie umieraju ludia? kde prosim ta?
Lolinka ked o tom vies malo prosim ta netrep. Od liposukcie zomiera vela zien, nie je to vobec standartna operacia. Preto nevypisuj ludom bludy, este urobia hlupost.
aké veľké máš prsia, každý vidí pojem malé v niečom inom. Nulky, jedničky, dvojky? Existuje operácia, pri ktorej ti do pŕs dajú tvoj vlastný tuk, teda žiaden silikón. Najskôr ti odsajú tuk liposukciou a potom ti ho nejako dajú do pŕs. Ale nič viac o tejto operácii neviem, asi to bude dosť drahé. Ale pokiaľ nemáš nulky, tak by som sa tým netrápila.
A co budes robit s velkymi? Zavarat na zimu?
Dodali by ti trochu falosneho sebavedomia, ale zas kto ma sebavedomie nepotrebuje prsia... Skus sa dostat na level, ked ti prsia budu ukradnute.
Rad by som tu konecne videl temy "ako si zvysit intelekt"? Furt len cici a rici a potom sa este cudujte, ked vas len pretiahneme a papa. Sak co sa ine da? Rozoberat Nietzsche?
tak mas male boze a co svet sa nezruti
co ti poviem je to normalne ked si schudla