Zdravím,
chodím ku kožnej lekárke, ale zatiaľ mi nepomohla. Neustále sa mi objavuje na tvári exzém? alebo čo to vôbec je. Kožná mi predpísala krém Advantan, obsahuje kortikoidy, po jeho užívaní všetko zmizne, ale akonáhle ho vysadím mám všetko späť a neustále sa to zhoršuje. Ak ste sa s tým niekto stretli, poprosím radu. ďakujem
Exzém na tvári - nevedia mi pomôcť
skusit ponatierat nejakym olejcekom,dobry je konopny,ale kazdemu ine vyhovuje,niekomu kokosovy,aj obycajny olivovy je fajn..
a co tak perioralna dermatitida?tu zvyknu kortikoidne masti zhorsovat.treba skusit vysadit fluor.zubnu pastu ,kozmetiku,skusit umyvat plet len prevarenou vodou,lebo aj chlor drazdi.moze to byt aj alergia na nejaku kozmetiku
upravila som stravu, postupne som vyradila sladkosti, pikantné, mastné, biele pečivo atď., v mojom jedálničku ostala zelenina, ovocie, ryža, čistá voda a čaje, každý deň cvičím.. ja už neviem čo robiť
skús úplne vynechať čokoládu a sladkosti
presne taký exém má môj známy, X vyšetrení a sterov, nič nenašli nikdy... a nič nezaberá
iba ak vynechá čokoládu a sladkosti
yuki, chodím na túto stránku už dlhšie a veľa ľudí tu chváli nejakú Dr. Albertovú. Ja som pozeral niečo pre bratovho syna ktorý má novorodenecký ekzém a narazil som na toto meno. Ale sám s ekzémami nemám žiadne skúsenosti takže poradiť neviem.