Len taka otazocka....pred 5 rokmi som mala partnera,boli sme nevyzreti takze vztah sa rychlo skoncil pri konci vztahu ma podviedol a nasladne sa so mnou teda rozisiel.Po 5 rokoch sme sa znova stretli a zaciname odznova.O tyzden ma oslavu narodenin kde pozval aj tu s ktorou ma pred rokmi podviedol.Dost ma to zarazilo a vlastne neviem ako sa mam zachovat.Je to normalne? Ok stalo sa to davno ,nechcem sa vrtat v minulosti...ale predsa som zostala zaskocena a nepride mi to normalne na svoju oslavu volat frajerku a zenu s ktorou som ju podviedol...aj ked to bolo davno....
je to v pohode?
veľmi zaujímavé, sama neviem čo by som urobila na tvojom mieste
Vyspelost zrelost nie je iba o veku.
Pises, ze po 5r ste sa opat dali dokopy a zacinate vztah nanovo (ver, nieco na tom vyroku je "ze 2x do tej istej rieky nevstupis").
A teraz k podstate celeho "problemu". Keby ste boli pozvane ako byvale, ex alebo ako kamaratky.
Ale nie je to tak. Vy ste boli par. On ta s nou podviedol (co okrem ineho tiez viedlo prispelo ku krachu vasho vztahu).
A ty mu davas / vasmu vztahu novu sancu a on urobi toto??)
Pozri. Na narodky by si predsa nepozyval daku jednorazovku z minulosti, co bolo 5r dozadu. Z toho vyplyva, ze to nebola jednorazovka a ze s nou za tych 5r po sucasnost nejaky ten kontakt styk (kamaratsky partnersky pohlavny ai) udrziaval. No kedze zacinate odznova - ma to mat xlapec v sebe upratane (v hlave srdci telesne osobnostne ai) a vediet, ake su jeho priority. Sorry. Ty to nie si. Ten xalan vyspely zrely nebol, nie je ani teraz a asi ani nikdy nebude. A vobec mu nezalezi na tvojich citoch pocitoch ai. Inak by to neurobil a rozhodol sa aj sam bud ty alebo ona. Co xce mat zas naraz obe?)) A ani sa tym netaji)
Ktovie akoby sa zatvaril on, keby si urobila ty toto iste. Pozvala si na svoju oslavu jeho a este byvalyx ex s ktorymi si medzitym zatial bola intimne vztahovo ai a on by vedel co ste medzi sebou mali)))
Xlapov je tisicok miliony ai) Si vari odkazana na toto individum?) Ak ano, tak si nemate co vycitat a vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada.
Pytala som sa iba ci je v poriadku volat na oslavu frajerku a zenu s ktorou ju podviedol. To ci som mala vstupit do tej istej rieky,alebo nie na to som sa nepytala.
ako sa hovori do tej istej rieky dvakrat nevstupis, ale mam pocit ze ty by si bola schopna sa v nej aj utopit :)
Tak, ono...vela krat sa k sebe vratia ludia po rokoch. NIekdy citu nerozkazes,ale minulost ma v tomto pripade ostat minulostou a ked je znova s tebou pride mi chore zavolat na oslavu niekoho s kym ta podviedol. Tym padom vytiahol minulost on.asi nepremýslal prilis
Tiez by som do toho uz neisla.
Prosim ta. Mlady, stary, ked ta raz podviedol, tak on stoji za hovno. Na co vstupujes dvakrat do jednej rieky? Nie je dost chlapov na svete? Aj ked sa to stalo davno, tak vas vztah bude naveky tymto poznaceny a stale sa ti to pocas zivota bude pripominat. No a on este pozyva tu flandricku a ona este aj pride? No neviem, na tvojom mieste by som sa nezahravala takto so sebauctou a obratila by som sa takemu chlapovi chrbtom. Prvorady v zivote je klud,no a ten blbec ti ho urcite neda. Na koniec sa aj tak rozidete. Preco to neukoncit uz teraz a predist zbytocnym problemom?