zalúbený do zadanej

Príspevok v téme: zalúbený do zadanej
omnium

ahojte, už niečo vyše roka som zaľúbený do zadanej kamarátky. V poslednom čase to ide so mnou dolu vodou, takmer každý deň depresia. Ona o tom vie a je jej to ľúto, ale nechce aby som sa na ňu vykašlal. Ja sa s ňou každú chvílu prestanem baviť ale nikdy to nevydržím. Poraďte prosím.

omnium

no práveže ju asi nedokážem brať len ako kamarátku, po tom čo začali spolu chodiť som s ňou asi na pol roka prerušil kontakt a odľúbil som sa, potom sme sa začali kamarátiť ale len ako kamarátku som ju dokázal brať možno mesiac

Sebec

No v tom pripade mas dve moznosti.. a to ze bud sa budes naozaj s nou len kamaratit bez ziadnych dotieraciek, vyznavania lasky. Ked ti na nej zalezi podporuj ju ako kamarat ale hlavne nemozes posobit ako zamilovany pubertiacik ktory je z nej namakko. Alebo ak to takto nevies brat tak proste to snou ukonci, ak to citis ze to je silne a nevies sa ubranit. Vela zien nevie co chce a potom ich pocity sa mozu vdaka natlaku zmenit dost rychlo a potom moze uvazovat ci ma brat neba alebo zostat s tym koho ma teraz. Ale radsej jej to nekomplikuj, z druhej strany ti potom moze jej nastavajuci pekne najebat.

omnium

mám 20 a poznáme sa rok a pol, zo začiatku bola voľná ale chvílu na to ako som sa zaľúbil začali spolu chodiť
nechcem ten vzťah ničiť!!!
rozprávali sme sa o tom a ona sa chce len kamarátiť, s priateľom je to dosť vážne kedže už spolu aj bývajú, povedala nech to tak neprežívam a nech skúsim zmeniť pohľad, že sa to (asi) nezmení
a áno, ničí ma to
rozmýšlam naozaj prerušiť kontakt, inak to asi nepojde, len sa snažím nájsť nejakú inú alternatívu

Sebec

Nebud sebec, nerozvracaj vztahy... ak je niekto zadaný nepokusaj to znicit. Predstav si ze ty by si mal nejaku priatelku ktoru lubis a nejaky pako by sa vam montoval do zivota. Jedine co mozes urobit je, ze pockas kym sa im to mozno pokazi a ked bude nezadana mozes to skusit.. ale takto naozaj nie. Kolko mate rokov? a ako dlho ju poznas?

slobodny

viem ze chces prakticku radu a najlepsie taku ktora zabere hned. nepotrebujes od niekoho siahodlhe kecy.
1. ano ako pisal princ prva moznost je ze zabojujes ved nie je vydata.
ak by to nevyslo budes mat tri mozne vysledky
a.) zabojujes, vyjde to, vyhral si.
b.) nevyjde to budes frustrovany ze si nezabojoval dost a budes sa zozierat pochybnostami, otazkami co si mal urobit inak, budes sa citit stale rovnako nahovno alebo este horsie.
c.) budes mat dobry pocit, zabojoval si akurat ze to nevyslo no nevadi podstatne je ze si nieco pre to urobil. hold nemozeme mat vsetko.
_________
2. moznost. das jej ultimatum. povies jej ze takto dalej nejde ze nevladzes byt iba jej kamarat a preto bud nebudete spolu vobec alebo zacnete spolu chodit. nic medzi tym lebo to ta nici.
_________
3. nebudes sa zotrocovat ziadnymi citmi. budes slobodny a povies si ze ked to nejde s touto pojde to s inou. neexistuje na svete len ona. teraz tomu neveris ale naozaj sa v buducnosti aj velmi blizkej mozes kludne zalubit do nejakej inej baby. a vobec nie je pravda ze existuje len jedna jedina TA PRAVA osoba ktora chodi po tejto zemi a ktoru stretnes iba raz v zivote a ziadny iny vztah nema zmysel. toto je kokotina ktorej veri vela ludi.