Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čistota vo vzťahu - problém

Príspevok v téme: Čistota vo vzťahu - problém
peter_p

Dobrý deň.

Som vo vzťahu a s priateľkou chceme vydržať so sexom do svadby. Nemám problém vydržať, len fyzicky mi to telo nedovoľuje. Mávam kvôli tomu dosť veľké bolesti v podbrušku a sú to fakt strašné tlaky, niekedy mi to robí problémy normálne fungovať a niekedy sa mi kvôli bolesti nedá spať. Chcem sa opýtať, či náhodou nemáte nejakú radu ako tie bolesti zmierniť alebo sa im vyhnúť, resp. čo by mohlo pomôcť zvládnuť to.

Ďakujem.

Slobodna

Sex je lepidlom vo vztahu, intimita, blizkost, bez nej vztah fungovat nemoze. Nechapem ludi, ktori to odmietaju, pretoze sa budu od partera vzdalovat. Potlacia svoje city k partnerovi.

Masturbuj, tak, ako ti to tu uz mnohi naznacili. Ono to budes musiet robit niekedy aj vo vztahu, ci manzelstve. Kazdy ma fyziologicku a aj citovu potrebu po intimite s partnerom. Bez intimity ste, len priatelia, ci cudzi ludia.

0vecka

vdy mi je uplne zle ked taketo citam.. neviem preco sa to vola cistota pri srani sa robi ovela viac bordelu a to sa zda byt ok ale zopar ml nejakej bielej tekutiny je zrazu uplne ze koniec sveta.

a tie kecy ze to je ok su blbosti. Dlha abstinencia moze sposobit aj neplodnost...a zelam ti vela stastia v cistej laske je dost mozne ze deti nebudu ale co uz sak mate jeden druheho

čistá láska

Nerobia to všetci, je dosť mužov, čo žijú čisto, či už pred svadbou alebo po svadbe. Existuje Hnutie čistých sŕdc, do ktorého sa zapojili mladí z rôznych krajín s tým, že chcú žiť čisto pred svadbou, čo zahŕňa nielen vzdanie sa sexuálneho styku, ale aj masturbácie. Svedectvá tých ľudí sú povzbudivé a muži o nejakých fyzických bolestiach kvôli abstinencii nehovoria. Treba medicínsky zistiť príčinu tých bolestí.

Čo viem, hlavne chlapcom pomáha šport a telesná aktivita udržať ich sexuálnu žiadostivosť pod kontrolou.

tvoj pipík :-D

chlapče a načo máš ruky? Pravá ľavá, nezadaný aj zadaný masturbujú a robia si dobre ak nemajú babu po ruke. Ak sa cítiš nadržaný tak si zamasturbuj. Keď si frajerku nemal určite si si to robil tiež sám tak kde je teraz problém? Uvolní sa z teba napätie a budeš kľudnejší. Veď aj ženáči si to občas sami robia lebo chcú.

tasty

nebude to náhodou varikokéla? nie som síce chlap, ale nemyslím, že by to mohlo byť sexuálnou abstinenciou, skôr niečo iné

kkkkkk

+ malá poznámka. Keby ti aj nonstop stál celú noc, 7 x do týždňa tak to nebolí, ani trochu, neruší v spánku a nijak neobmedzuje. Ak máš bolesti a ak s[ tak silné, že nemôžeš spať, tak ich príčina je niekde úplne inde. Skús lekára.

kkkkkk

Choď za doktorom, nemá to žiaden súvis s tvojím rozhodnutím. Nie je žiadny dôvod aby si pri abstinencii pociťoval tlaky, alebo bolesť.