Ako vydržať?

Príspevok v téme: Ako vydržať?
peter_p

Dobrý deň.

Som vo vzťahu a s priateľkou chceme vydržať so sexom do svadby. Nemám problém vydržať, len fyzicky mi to telo nedovoľuje. Mávam kvôli tomu dosť veľké bolesti v podbrušku a sú to fakt strašné tlaky, niekedy mi to robí problémy normálne fungovať a niekedy sa mi kvôli bolesti nedá spať. Chcem sa opýtať, či náhodou nemáte nejakú radu ako tie bolesti zmierniť alebo sa im vyhnúť, resp. čo by mohlo pomôcť zvládnuť to.

Ďakujem.

Jozef10

Masturbovat, masturbovat, masturbovat. Pokial nebudes dostavat semeno z tela von, budes mat stale tieto bolesti. A este si koledujes o problemy s prostatou vo vyssom veku. Problem je, ze tvoje telo tvori semeno a prostaticku tekutinu a to vsetko potrebuje uvolnit - vylucit z tela pri vzruseni. Ak tomu branis, moze byt z toho zdravotny problem. Mozes to potlacit ,ak nebudes v kontakte s objektmi, ktore ta vzrusuju. Ale to by si musel obmedzit stretavanie sa so zenami. Vydrzat do svadby je velmi zly zaväzok. Ohrozuje to telo nielen zo zdravotneho hladiska, ale aj z poznania vhodnosti partnera po sexualnej stranke. Co ak si nebudete voniat a chutit....vsetko je o chemii a to by ste mali spoznat uz pred manzelstvom.