Problém s kučeravými vlasmi

Príspevok v téme: Problém s kučeravými vlasmi
Meno neexistuje

Dobrý deň,mám kučeravé vlasy ktoré su veľmi suché hlavne v oblasti ofiny ....mám ich kratšie takže nie su také "pekné" samozrejme každý by sme chceli to čo nemáme ... nie žeby mi kučery vadili ale sú veľmi suché skúšala som všetko vyhodili sme nemálo peňazí za to, a kaderníčka mi moc nepomohla .A kedže mám len 14 tak žehliť si ich nechcem,pretože mi to príde zbytočné tak skoro si ich ničiť.... nemôžem ani povedať, že tepelne upravovane sú maximalne 3 krát do rokaa to len vyfenované aj to príležirostne. Skúšala som rôzne olejičky ,masky,spreje,vosky,balzámy,šampóny a dokonca som si ich balila aj do trička.Preto by som sa vás chcela spýtať či nepoznáte nejaké tipy rady,šampóny čkoľvek čo by mohlo pomôcť. Tak aj za odpovede vopred ďakujem. :)

Nanufa

Ja mam tiez kucerave vlasy a riesim to vždy tak ze si pravidelne davam
raz za 2 týždne masku, nefenujem skor vždy necham vyschnuť len tak volne a dam si len nejaky pripravok na vlnite vlasy aby som ich mala take upravene ked uschnu.

tasty

kučeravé vlasy hlavne netreba česať maximálne po umytí za mokra, potom za sucha už len rukou upraviť, žiadne česanie!!

do vlasom namačkať tento krémik-olejček

www.parfums.sk

bjhdjhbsdcjk

Áno, kokosový olej je dobrý, ale ten by sa mal dávať iba na končeky, ale ja si ho dávam na asi polku vlasov(vlasy mám po driek, takže dlhé. pomáha, ale ja nemám suché vlasy, takže neviem či to ide aj tak. ale za skúšku nič nedáš.:D Ale najlepší je na štiepenie končekov! čítala som však, že keď sa dáva na celé vlasy, tak môžu zostať mastné, ale ty to asi chceš, ale neviem, a keď si to poriadne vymyješ tak podľa mňa skôr nie.:DD TAK DRŽÍM PRSTY!