Sex po svadbe a bolesti

Príspevok v téme: Sex po svadbe a bolesti
peter_p

Dobrý deň.

Som vo vzťahu a s priateľkou chceme vydržať so sexom do svadby. Nemám problém vydržať, len fyzicky mi to telo nedovoľuje. Mávam kvôli tomu dosť veľké bolesti v podbrušku a sú to fakt strašné tlaky, niekedy mi to robí problémy normálne fungovať a niekedy sa mi kvôli bolesti nedá spať. Chcem sa opýtať, či náhodou nemáte nejakú radu ako tie bolesti zmierniť alebo sa im vyhnúť, resp. čo by mohlo pomôcť zvládnuť to.

Ďakujem.

Poradimtiti

peter oslobod sa od takeho myslenia, ze robis niekomu zle, ze ta niekto potresta a pod.
Je to fyzicka potreba - jednoducho je telo stavane na rozmnozovanie ako zaklad prezitia druhu a preto je to take silne. Ak ste sa rozhodli riskovat, ze vam to po svadbe v sexe klapne, budiz, ale rozhodne by som sa nebranil aspon masturbacii. Nic ine ti nepomoze. Urcite mavas aj mokre sny, ked to takto tlaci.
Drzim palce a dufam, ze si to ta dotycna zasluzi a naopak :)

Filip TT

Ano Messje, funguje to, ba povedal by som ze toho pribuda. Na co je to dobre: www.everystudent.sk

Myslim si Messje ze mas pravdu v tom, ze tie bolesti - ak to nie je nieco zdravotneho - pochadzaju z toho, ze zakladatel preziva prilis vzrusenie zrejme pri mazleni.

Messje

No ja neviem ale...sex az po svatbe...To este funguje?Naco je to dobre?To potom ani bozk ani nic nerieste.A duplom intimne dotyky ked uz potom nemozes vydrzat a mas bolesti...Ked sa uz ludia rozhodnu takto zit,nemali by potom sa ani dotykat.Aj to je uz intimne,ci?
Ale ked uz...tak si len pomoct rukami musis.Odľahčiť.

miladka78

Okrem toho este mozes prosit Boha,aby ti neroztrhlo vajcia od tolkej pocestnosti,snad to pomoze, alebo znasilnit nejaku zenu ,kozu,ovcu,dieta,ako to robia migranti v Nemecku,pretoze sex pred svadbou s moslimkou im viera nedovoluje a rovnako ani masturbaciu....ale tu je asi skoda slov...