Ahoj más aj ty SF alebo inu fobiu,alebo depresie,uzkosti ci strachy? si stale napata medzi ludmi? Alebo mas nejake ine psych.problemy? Si tichsia,nepriebojna,mas pocit ze ta uz nic nevie potesit v zivote? Mas pocit akoby sa vsetkym naokolo darilo iba tebe nie?chýba ti kamoska kt. by ti v tom rozumela a navzajom zeby ste si pomahali, vedeli sa vypocut a povzbudit? ak ano pis..budem rada :)
smutna007@azet.sk
Som od Presova a mam 29
Hladam kamosku co ma tiez uzkosti, strach,depresie alebo hlada tiez psych.oporu
Dandy...to si tu hadky este asi nezazila :-)))
Nech vam to vyjde obom.drzim palce
Dobre dobre ja vam dakujem za rady len sa tu prosim nezacnite natahovatbo tom...ja taku kamosku naozaj potrebujem..ja uz poznam principy co a ako viem ze ked sa budeme vbtom vrtat nam to nepomoze.mpotrebujeme sa odreagovat od nasich problemov..no napriek tomu by som chcela mat aj jamosku co ma bude vediet pochopit a aj ja ju..a mozme sa navzajom povzbudit.ja uz nieco o tom viem a rada by som sa s tym podielila s niekym komu to pomoze a kto to bude mat od nieko co si preziva to iste a naopak
Ja som to napisala.Nie sa stazovat prilis a tahat sa hlbšie . Aj alkoholici si mozu pomoct ked sa nebudu stazovat jeden druhému ako ich nikto nechape a oni su najvacsi chudaci.Pokial si pomozu jeden druhemu namiesto stazovania,jasne,ze to mozu zvladnut.
Aj ked...ja mam s alkoholikmi velke skusenosti a viem ze to tak nefunguje...hehe
Je sice pekne mat noveho priatela ale nie v takejto podobe dievcata.Len sa budete tahat hlbsie a hlbsie navzajom.Ked uz ...urcite sa nestazujte a nerieste depky a neľutujte sa pridlho.Vam treba niekoho kto Vás vytiahne von,cloveka kto je nad vecou a nie s tou istou diagnozou.To ako ked sa alkoholik bude stazovat alkoholikovi ako ich nikto nechape.A tak si spolocne naleju.