Hladam kamosku co ma tiez uzkosti, strach,depresie alebo hlada tiez psych.oporu

Príspevok v téme: Hladam kamosku co ma tiez uzkosti, strach,depresie alebo hlada tiez psych.oporu
DandyKa

Ahoj más aj ty SF alebo inu fobiu,alebo depresie,uzkosti ci strachy? si stale napata medzi ludmi? Alebo mas nejake ine psych.problemy? Si tichsia,nepriebojna,mas pocit ze ta uz nic nevie potesit v zivote? Mas pocit akoby sa vsetkym naokolo darilo iba tebe nie?chýba ti kamoska kt. by ti v tom rozumela a navzajom zeby ste si pomahali, vedeli sa vypocut a povzbudit? ak ano pis..budem rada :)
smutna007@azet.sk
Som od Presova a mam 29

DandyKa

Dobre dobre ja vam dakujem za rady len sa tu prosim nezacnite natahovatbo tom...ja taku kamosku naozaj potrebujem..ja uz poznam principy co a ako viem ze ked sa budeme vbtom vrtat nam to nepomoze.mpotrebujeme sa odreagovat od nasich problemov..no napriek tomu by som chcela mat aj jamosku co ma bude vediet pochopit a aj ja ju..a mozme sa navzajom povzbudit.ja uz nieco o tom viem a rada by som sa s tym podielila s niekym komu to pomoze a kto to bude mat od nieko co si preziva to iste a naopak

Messje

Ja som to napisala.Nie sa stazovat prilis a tahat sa hlbšie . Aj alkoholici si mozu pomoct ked sa nebudu stazovat jeden druhému ako ich nikto nechape a oni su najvacsi chudaci.Pokial si pomozu jeden druhemu namiesto stazovania,jasne,ze to mozu zvladnut.
Aj ked...ja mam s alkoholikmi velke skusenosti a viem ze to tak nefunguje...hehe

Mesačný princ

Messje - napísala si to trošku rozvitejšie ako ja ale veď ok :) No nie vždy to musí platiť! Niekedy práveže to pochopenie môže pomôcť. Odkiaľ vieš, že si dvaja alkoholici nedokážu navzájom pomôcť? Svet nie je čiernobiely. No môže to byť tak, alebo onak...

Messje

Je sice pekne mat noveho priatela ale nie v takejto podobe dievcata.Len sa budete tahat hlbsie a hlbsie navzajom.Ked uz ...urcite sa nestazujte a nerieste depky a neľutujte sa pridlho.Vam treba niekoho kto Vás vytiahne von,cloveka kto je nad vecou a nie s tou istou diagnozou.To ako ked sa alkoholik bude stazovat alkoholikovi ako ich nikto nechape.A tak si spolocne naleju.