Snehovo biela farba

Príspevok v téme: Snehovo biela farba
človiečik

Ahojte! :). Chcela by som poradit. Moja farba vlasov je asi spinavy blond. Velmi by som si chcela prefarbit vlasy na bielo, ale ze uplne bielo:) nie ziadna blond farba alebo co...viem, ze mi to trosku (mozno trosku dost) znici vlasy, ale s tym ratam. Raz som mala blond pramienky a nejak extra mi to vlasy neznicilo (teda tie pramienky) ...az tak o tri roky sa mi to objavilo a bol to teda des. pretoze niektore pramienky boli kucerave (tie farbene) a niektore rovne. musela som si ich zehlit..mala som ich ako slama. Potom neskor som sa dala ostrihat a vlasy boli v poriadku. neskor som zacala experimentovat s tyrkysovou a modrou...ale kedze nemam uplne blond vlasy, tak to chytilo len trosku a nasledne sa to hned zmylo...som tak trochu "punkáčka" :D.no..a teraz ma pochytila ta biela farba. lenze pocula som vela staznosti typu "chytilo mi to na zlto" "ani kadernicka to nevedela prefarbit na bielo" ...tak sa obavam, ze ci ist ku kadernicke a doniest si farbu Palette XXL Ladova blond (pocula som ze je fajn), alebo s touto farbou zaexperimentovat doma? ...neviem...a bojim sa, ze si to budem musiet milionkrat odfarbovat a nakoniec aj tak skoncim ako kurca...myslite si, ze kedze mam spinavy blond ci bledo hnedu, tak mi to dobre odfarbi?:/ keby mi to chyti pekne na bielo, potom by som si aspon mohla davat vselijake farebne zmyvatelne farby (a konecne by mi to chytalo pekne) prosim len ma neodhovarajte. :D kazdy mame iny styl. :) nechala som sa trosku uniest pri tomto pisani :D takze chcem poradit len s tym, ze aku farbu, ci ku kadernicke alebo doma,.. a s akou farbou (bielou) mate dobre skusenosti:) diiiky moc za rady:))