Som chalan a som prilis precitliveny

Príspevok v téme: Som chalan a som prilis precitliveny
;)

Zdravim. Mam 19 rokov, som chalan a vsimol som si, ze velmi neinklinujem z typickym vlastnostiam muza co sa moze stat na jednej strane v poriadku, ale citim sa prilis makky alebo zranitelny na to ze som "skoro" chlap co mi trosku ubera na sebavedomi. Problem je v tom, ze vlastne ja ani nechcem aby sa to zmenilo, len sa skor hanbim pred ostatnymi. Dopredu upozornujem, nie som gay ani nic podobne.
Druha vec je ta, ze zboznujem zeny :D a to doslova. Castokrat mam potrebu ich obranovat ked mam pocit ze sa na nich utoci, ci uz slovna (napriklad na forach) aj v pripade, ze to nie je spravodlive, skratka akoby som bol voci muzom zaujaty alebo mal s nimi nejaky problem. Dalo by sa povedat ze to uz mam odmalicka. Nemam velmi dobry vztah s otcom. Neviem ci je to prave tym ale iny dovod nevidim. Viem ze to znie zvlastne alebo aj na smiech ale chcem sa spytat ci je to podla vas divne... a chcem este upozornit na to, ze nechcem menit nic na tom ze som chlap:) kedze som to napisal dost nezrozumintelne, ale inak to neviem.

;)

Dakujem za vsetky pozitivne reakcie. Naozaj ma zaujimal nazor ostatnych pretoze sa o tom moc s nikym nerozpravam. Co sa tyka mojho otca viem ze to nebolo jeho zavinenim je to proste sucast jeho povahy, nie je velmi rodicovsky typ. Ale urcite su aj horsie pripady :)

tiež chlap :D

Ahoj, ja som tiež rovnaký, že som taká citlivejšia povaha, možno sa cítim viac dotknutý pri nejakom konflikte a tak, ale s tými ženami, keby sa len nejaká našla. A myslím si, že pravý chlap neznamená, že má 190 cm a svalov ako hora. Ide o povahu, všetci sme nejakí, niektorí ľudia chudí, niektorí plní svalov, ostatní zase opak štíhlosti, hlavne ide o povahu. A naozaj sa stáva, že chlapi, čo sa snažia byť dobrý, alebo možno niekedy až ´´prehnane´´dobrý, ostanú väčšinou na ocot, lebo nie sú rebeli, nebijú ženám tak do očí, ako niekto, kto sa príliš ukazuje a je vidieť. Je to fakt asi výnimočné niekedy v dnešnej dobe, aby sa stretli takmer identické povahové bytosti, ktoré budú, ako jeden celok. A keď sa stretnú, tak môžu byť šťastné, že v tejto dobe sa našli. Tiež túžim po niečom takom, ale zatiaľ je to, ako hľadať nejakú šípkovú ruženku v osade. Nič proti tým ľuďom, ale nič lepšie na porovnanie ma teraz nenapadlo.

Filip TT

To máš dobré kamarát. Pozri, ženy si si získal hneď a keď tou precitlivelosťou myslíš, to, že si empatický, nevieš byť neférový a máš rešpekt pre záujmy iných, budeš to mať dobré aj u mužov.

S otcom sa to snaž nejak urovnať. Nech je aký chce, ale vychoval ťa a predpokladám staral sa o rodinu, takže predpokladám, že sa snažil ako vedel.

blueberryNN

Normalne je to, co je akceptovane vacsinovou spolocnostou ako standard. Takze ano, si nenormalny. Ale prosim ta, bud!!! Uz niekolko mesiacov prezivam skusenost s chalanom, ktory presne ako ty pises, je velmi citlivy a podobne, az to nie je mozno chlapske (podla normy!). Ale je to najlepsi muz, akeho som kedy v zivote stretla, a vazim si ho ako muza ovela viac ako kohokolvek predtym. Pokial mas k tomu aj pekny charakter, tak si poklad. Len aby ta nasla nejaka, co to bude vediet ocenit.
Neviem, preco to tak u teba je. Mozno to je tym vztahom s otcom. To by asi bolo na dlhsi rozhovor.

Messje

Na to by si mal byt hrdy.Si si toho vedomy,vies,ze ti do ubera na sebavedomi ale menit to nechces.To je tak pekne ako si to napisal.Ano,moze byt,ze mas nie dobre zazitky alebo skusenosti s otcom a to s tebou ide.Tvoje vnutro nedovoli,aby si bol ako on.Bud aky si...len si daj pozor,aby si nenatrafil na zenu,ktora to raz bude zneužívať. Ono to tak byva,ze prilis dobry clovek si najde presne partnera,ktory je pravy opak jeho a to ho moze urobit nestastnym,lebo ten druhy to moze zneuzivat.