Výška

Príspevok v téme: Výška
Sima25

Ahojte. Mám jeden "problém". Mám 17 rokov a meriam 173cm. Niekomu to príde akurát no mne to príde dosť veľa na dievča, pripadám si všade ako obor (??). Som si vedomá toho že riešim totálne banality, normálne by som sa na to nepýtala ale tento problém ma prenasleduje už niekoľko rokov. Mám pocit že je to psychické a nech dúfam ako dúfam stále sa s tým nemôžem zmieriť.

lolinka

Sima ja mám 175 cm a poznám tvoje pocity, tiež som sa tým niekedy zapodievala. Ale zase nikdy som sa tým nejak moc netrápila. Nedá sa s tým nič robiť a s čím sa nedá nič robiť, s tým sa treba zmieriť. Chlapa si nájdeš, toho sa báť nemusíš. Mňa teraz balí jeden nižší odo mňa :) Je pravda, že chlapi majú väčšinou radšej nižšie ženy, ale nie všetci a keď nejakého zaujmeš, bude mu jedno aká si vysoká. Ja mám kamošku čo má asi 185 cm a pri nej si hovorím, že moja výška je ešte ok.

mifor

Ja mám opačný problém. Meriam 144 cm a to by som sa musela zblázniť, keby som sa tým mala neustále zapodievať.

mifor

Ja mám opačný problém. Meriam 144 cm a to by som sa musela zblázniť, keby som sa tým mala neustále zapodievať.

0vecka

podla mna je tak 175 cm akurat... ale zase mam 195 ... ak chces mozes si dat nechat zlomit nohy a budes o par cm nizsia....

inak v dnesnej dobe je vyska skor vyhoda ako nevyhoda....

SisulaS

Keď ja som mala 17 merala som 178 a meriam dodnes, dnes mám 30. Takže nezapodievaj sa tým. Teš sa že si zdravá. Sú to hlúposti,ver mi. :)