Ak mi mozete niekto poradit, tak budem vdacny za kazdu radu. Mam 18 rokov, tento rok maturujem a som zalubeny do mojej lektorky anglictiny, ktora ma pripravuje na maturity. Je odo mna presne o 10 rokov starsia, ale napriek tomu ma uz od sameho zaciatku neskutocne pritahuje a paci sa mi coraz viac. Navyse mam pocit, ze aj ja som jej sympaticky, lebo je od zaciatku velmi mila ku mne, smeje sa, vymeniame si pohlady, rozpravame sa spolu aj o beznych veciach, nielen o skole, ale zatial som jej nic nepovedal, co k nej citim. Rozmyslam, ze po maturite sa jej priznam co pre mna znamena. Ja viem, ze teraz sa budete zo mna asi smiat, ale este nikdy som nic podobne necitil to, co pri nej. Myslite si, ze sa jej aj ja pacim? Nebude to blbe ak by som sa jej s tym priznal? Uci v jazykovej skole, teda nie tam kde chodim ja kazdy den do skoly.
Zalubeny do lektorky
vacsina ludi sa zasmeje, ked niekto povie nieco vtipne. podla mna je velmi mala pravdepodobnost, ze je to tak aj z jej strany. 28 rocna zena sa na 18 rocneho pozera ako na dieta, nie ako na potencialneho partneha.
Tazko povedat. Pravdepodobne tak pristupuje ku kazdemu, kto je jej sympaticky. Musis skusit ako zareaguje pri blizsom kontakte tak ako som pisal. No a potom uvidis.
Dakujem za odpovede. Urcite to skusim. A myslite si, podla jej reakcii smerom na mna, ze sa zasmeje ked poviem nieco vtipne, ze sa na mna usmieva, dlho mi pozera do oci a pod., moze byt za tym naozaj to, ze sa jej pacim aj ja? Alebo tak pristupuje ku kazdemu, lebo je proste taka povaha?
A pod tym konamim nemam na mysli ze jej budes nieco hovori ze sa ti paci a pod. Ale ze vyvinies nejaky blizsi kontakt ku nej - napr. zoberies ju na vino, niekam tancovat a podobne.
Rozhodne jej nic nehovor !
Po maturite ju vytiahni niekam von aby ste boli iba vy dvaja...no a potom konaj.
Po maturite jej to povedat mozes, nemas co stratit. Ale bud pripraveny na to, ze ta odmietne, lebo je to dost pravdepodobne. Ale ked nevyskusas, nikdy to nezistis.