Poradte manzelskeho psychologa v BA

Príspevok v téme: Poradte manzelskeho psychologa v BA
Manzel9990

Mate niekto dobru osobnu skusenost so psychologom v BA a okoli? Takym, ktoremu naozaj zalezi na klientovi, kludne nech je drahy, ale nech cloveka pozorne vypocuje a snazi sa riesit veci a ide mu to. Nie taky, co mechanicky pocuva, je unaveny z mnozstva problemov, ktore mu ludia povedia, odrecituje par zvastov z medicinskych knih a posle vas prec. Jedna sa mi o vztah s manzelkou, zmenila spravanie (nemyslim neveru a pod.) a zacina mi vadit, no ja nie som prvy, najprv to zacalo u znamych, potom u rodiny a nasich deti a zacal som to pozorovat aj ja napriek mojim citom k nej. Ona si to nevie priznat, ked som sa snazil jej otvorit oci, ze zmenila svoju povahu k horsiemu. Par ludi ju dokonca zacalo otvorene neznasat. Potrebujem to surne riesit.

Mesačný princ

,,Nemýľ si moju povahu s mojím správaním. Moja povaha je to kto som JA a moje správanie zavisí od toho kto si TY,,

Mesačný princ

Povaha človeka sa tak rýchlo nemení, teda skoro vôbec sa nemení. Názory a postoje ok. Dokonca aj farbu vlasov môže človek zmeniť ale toto je skôr niečo také, akože ,,správaj sa tak, ako ostatní k tebe,, a zažil som to na vlastnej koži.Aj mňa polovica rodiny a známych začala neznášať, ale nie preto, pretože som s zmenil, ale skôr preto, lebo som im konečne povedal pravdu do očí.