ahojte, zobrala som tabletku po 12 hodin po pohl. styku o 14:00. Ziadne vedlajsie ucinky som nemala az dnes o 13:00 po 12 hodinach od zobrati tabletky som mala hnacku. Je to v poriadku? dakujem
tabletka po- hnacka
fildy celkom tomu nerozumiem.. pises,ze o 14 h si zjedla tabletku ,, po ,, a ze na druhy den o 13 h si mala hnacku, to je predsa 23 hodin, nie?
Shayleen.... iba raz som mala
Prepac,pises,ze 12.Tak to neries.Nic sa nedeje
Niekde som citala,ze pri hnacke aj HAK moze stratit silu a ucinok.Pri hnacke sa tabletka nestihne rozlozit a hned vyjde von.Kolko po uziti tabletky si mala hnacku?
To, co sa pise na fore, ma silnejsiu vahu asi :))) ako letacik
"Ak ste zvracali viac ako tri hodiny po požití tabletky nemusíte požiť daľšiu tabletku po"
Pises ze si mala hnacku ale si nezvracala a hnačka je častè (viac ako 3×/deň) vyprázdňovanie riedkej stolice.
Vedľajšie účinky: U väčšiny žien sa neprejavia žiadne vedľajšie účinky, no u niektorých sa môže vyskytnúť po užití antikoncepčnej tabletky napríklad: nevoľnosť, bolesť hlavy, precitlivelosť prsníkov, bolesti žalúdka, hnačka, závrať alebo únava. Tieto symptómy sú zvyčajne mierne a odznejú v krátkej dobe.
Kolko krat za den si ju mala? Mam na mysli hnačku
pisem tam ze do 3 hodin sa nesmiem povracat. tak asi som citala
takymto bordelom sa napchavas..