Ahojte, viete mi poradiť niečo na lupiny ? Nehladam žiadne šampóny nakolko si zmýval vlasy len sodou bikarbonou ale poslednu dobu mam lupiny.. mate nejake osvedčene domace liečby ? A takisto mam v poslednej dobe velmi suchu pleť natieram si ju aj kokosovym olejom ale nepomaha mi to .. Ak mate nejake domace recepty bola by som rada keby ste mi niečo odpourčili :)
Lupiny a suchá pleť
neverila som ze kokosovy je taky dobry, ale naozaj je na vsetko suúer
ďakujem, nad kokosovým olejom som rozmýšlala ale to len ťažko zmyjem potom vodou zase by som msela použiť sampon. a to už nchcem naposledy osm si dala šampon ani neviem prečo a odvtedy mam velmi vela lupin a celkovo mam ine vlasy.. s ricínovym olejom nemate skusenosti ? vraj je dobry na suchu plet ale zase upcháva póry
kokosovy olej je snad na vsetko
to som ani nevedela ze je soda bikarbona taka dobra na vlasy, niekedy vyskusam
soda bikarbona je na vlasy super, aj ja ju pouzivam:-)ale ja si ju namiesam do sampona proti lupinam. a nastastie pomaha. mam pocit, ze sampon robi dobre na lupiny a soda mi zase aspon trosku zvacsi objem vlassov xixi na suchu plet je super aj bambucke maslo.ja pouzivam v zasade len prirodnu kozmetiku a pre deti na suchu tvaricku v zime len krem s bambuckym maslom. my pouzivame nemecku znacku pure elements.kupujem cez net, v lekarni som ju nevidela. a veeeeeel vody treba pit :-)
kokosovy olej ti nepomaha, vsak ten je na suchu plet ako stvoreny
Dobrý deň.
Keď mate lupiny rodte 2 x týždenne zábal z marockým ílom .. Poviem vám tak že ja som prekvapená s výsledku a určite odporúčam
www.alassalabeauty.sk