Lupiny a suchá pleť

Príspevok v téme: Lupiny a suchá pleť
prezýýývka

Ahojte, viete mi poradiť niečo na lupiny ? Nehladam žiadne šampóny nakolko si zmýval vlasy len sodou bikarbonou ale poslednu dobu mam lupiny.. mate nejake osvedčene domace liečby ? A takisto mam v poslednej dobe velmi suchu pleť natieram si ju aj kokosovym olejom ale nepomaha mi to .. Ak mate nejake domace recepty bola by som rada keby ste mi niečo odpourčili :)

sarinka6

ricinovy olej som skusala ale nesadol mi, teda aspon na vlasy nie (mala som potom strasne mastne vlasy a take splasnute). my sme ho vtedy skusali davat aj na ine veci (mala som ine zdravotne tazkosti) a pomohol mi ale na vlasy nie.

prezýýývka

ďakujem, nad kokosovým olejom som rozmýšlala ale to len ťažko zmyjem potom vodou zase by som msela použiť sampon. a to už nchcem naposledy osm si dala šampon ani neviem prečo a odvtedy mam velmi vela lupin a celkovo mam ine vlasy.. s ricínovym olejom nemate skusenosti ? vraj je dobry na suchu plet ale zase upcháva póry

sarinka6

soda bikarbona je na vlasy super, aj ja ju pouzivam:-)ale ja si ju namiesam do sampona proti lupinam. a nastastie pomaha. mam pocit, ze sampon robi dobre na lupiny a soda mi zase aspon trosku zvacsi objem vlassov xixi na suchu plet je super aj bambucke maslo.ja pouzivam v zasade len prirodnu kozmetiku a pre deti na suchu tvaricku v zime len krem s bambuckym maslom. my pouzivame nemecku znacku pure elements.kupujem cez net, v lekarni som ju nevidela. a veeeeeel vody treba pit :-)

Elenna 25

Dobrý deň.
Keď mate lupiny rodte 2 x týždenne zábal z marockým ílom .. Poviem vám tak že ja som prekvapená s výsledku a určite odporúčam
www.alassalabeauty.sk