Depresivna nalada

Príspevok v téme: Depresivna nalada
Sisaaake

Dobry den. Chcela by som sa tu s niekym poradit..pred dvoma rokmi som mala depresivme stavy ktore trvali asi tri mesiace,denno-denne som plakala,citila som nepokoj,zvieranie na hrudniku..dlho som sa odhodlavala navstivit psychologa no nakoniec som tak neurobila. Tieto stavy postupne zacali miznut a ja som dufala,ze uz nikdy sa mi toto nestane. Lenze v poslednej dobe citim, ze je toho na mna uz akosi privela,mam iste problemy v skole to znamena same stresy,takisto sa mi nedari ani vo vztahoch..jednoducho mam pocit ze ak sa nahromadi viac problemov konci to u mna takymito stavmi. Teraz to trva len par dni (ani nie tyzden) ale velmi sa desim toho,aby to netrvalo niekolko mesiacov,presne tak,ako pred dvoma rokmi. Beriem aj deprim,mala som pocit ze mi pomaha..teda som sa chvilu citila lepsie,nebolo to idealne ale dalo sa to zvladnut. No dnes vecer na mma prisla opat velmi zla nalada..pocit do placu.,zvieranie na hrudi,.napriek tomu ze som vzala aj deprim. Myslite, ze by som mala zajst za psychologom?alebo mam este pockat ako sa to vyvinie,kedze deprim beriem len treti den. Vopred dakujem kazdemu za odpoved.

mam56

Vieš? (neviem) Asi by bolo dobré, keby si sa od všetkých odizolovala a dala sa do poriadku. A keď sa dáš do poriadku, tak si poriadne rozmysli, či má ešte nejaký elementárny zmysel sa s nimi ďalej stretávať (nie). To sú ako upíri, čo ťa vysajú a závisťou ťa zdeštruujú (česť výnimkám).
Radšej si buď doma a píš melancholické básne. To aspoň niekto ocení:-) A aj sa ti uľaví. Len útek do samoty ťa môže spraviť šťastnou, nie vzťahy. Na čo im pomáhať? Tebe kto pomôže?
Alebo si rozmýšľaj o tom, že koho pôjdeš voliť. To zmysel má.