Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nasilie

Príspevok v téme: nasilie
luxf

Mam 27rokov pred rokom som zacala novy vstach.myslela som ze je ten pravy,bol dokonaly uzasny.chcel aby som sa knemu nastahovala.ked som to urobila zacal ma urazat ponizovat a aj fyzicky napadat dokonca sa mi aj vyhrazal smrtov.zakazoval mi chodit do prace aj domov za maminu.ked mal tieto stavy a ukludnil sa tak sa mi omluval ze sa to uz nikdy nestane ja som verila a odpustila.ani neviem kolko krat sa to zase opakovalo stym zevraj ja som ho dohnala ktomu aky je ze to je moja chyba ze zavseto mozem ja.ked som vydela ze idu nanho nervy snazila som sa byt kludna nech ho nevyprovokujem ale vzdy si nasiel zamienku kvoli comu ma napada raz to potom zas hento.ja neviem co mam robit porate mi.mam ho rada ale zmeni sa niekedy?co mam robit?prosim porate.dakujem

Messje

Jax ma pravdu.Ked nebude doma,utec.Zbal vsetko co tam mas a rychlo prec.
Jedine co mu mapis,nech ta viac nevyhladava,pretoze pojdes na policiu.To moze byt zaciatok konca.Takych zien je v dnesnej dobe vela co si myslia,ze sa chlap kvoli nim xmeni led zacnu pocuvat.Aj tym,ze sa nedas vyprovokovat ho vyprovokujes.Nedovol aby ti ublizil.Maj sa rada a utec kym ta nenapadne tak,ze skoncis v nemocnici alebo skoncis uplne.A chod aj na policiu ked bude pokracovat.

Jax

Zbal sa, odid, prerus kontakt,napis mu v maily alebo sms nech ti da pokoj a ak ti nejake vyhrazky odpise, chod s tym na policiu.
S hentakym ta cakaju len roky tyrania a pripadne vreco na mrtvoli. Ak sa bude vyhrazat a pojdes na policiu, vecer uz bude v cele.

dda

tak mu povedz hrdinovi ze ked bude s tebou byvat moze ratat s tym ze mu raz v noci ked bude hajať buvať podrezes hrdlo

luxf

Nedovoli mi rozist sa skusala som to ale bolo to este horsie a vyhrazal sa mi ze mi znici zivot ze budem moc lutovat ze som si s nespravnim zacala

Morrys

Žiť život s násilníkom musí byť náročné, ale je dobré si uvedomiť, že sa s tým dá niečo robiť. Skúste napísať na www.ipcko.sk.

luxf

Skusala som sa rozist.ale to sa neda on mi to nedovoli..povedal ze sa ho nezbavim ze to nebude take lachke ze mi spravy zo zivota peklo a robi to peklo.co mam urobit ja som stoho na dne uz.dakujem za odpovet

RNG

Nezmeni, velmi pravdepodobne. Tj mas na vyber, alebo sa snazit prisposobit, alebo sa rozist.Dospeli ludia sa totiz uz velmi malo menia
Chyba je, ze si to nepoznama pred tym....