Starostlivosť o krk

petroneladiva

Kočky ja to riešim tiež a mám z toho mindrák. pretože pleť mám peknú, ale ten krk!! Teraz OK si dám šál ,alebo šatku , ale v lete ? Šaty na ramienka, alebo tričko s výstrihom? Máte podobný problém, ako to riešite? Sú na to špeciálne krémy? Túto masku skúsim vyskúšať, šak nie je to drahé.

malamaja

Ďakujem Žanett. Já som si ju hneď objednala a včera prišla. Vyzerá perfektne , objednala som si viacero kusov, aby som to mohla tak 2 mesiace pravidelne používať. Už prvá aplikácia, mala účinok, koža vyzerá ako po liftingu. Ešte raz ďakujem, pretože nič iné som na trhu nenašla a myslím si, že na invazivný zákrok mám ešte dosť času.

Žanett

posielam link www.krasnadoma.sk
alebo ak by to nefungovalo daj si len do vyhladavača dvojfazova spevňujuca maska na krk

dufam že budes spokojna ako ja

malamaja

To je zaujímavé, potrebovala by som takúto masku! Kde by som ju prosím ťa kúpila? Pretože na starostlivosť o krk dosť často zabúdame.A pritom je to jeden z bodov,ktorý prezradí náš vek. Ja používam špeciálne na to určený krém a snažím sa tuto časť ráno a večer vždy poctivo nakrémovať.

Žanett

Ja si dávam Dvojfázovú spevňujúcu liftingovú masku na krk , aby som nemala vrásky a takú ochabnutú kožu na krku :-)