ahojte chcem sa spýtať čo môže byť príčinou hlienov v hrdle? častokrát hlavne na večer ked si pozriem do hrdla mám tam hlieny inak nebývam vôbec chorá nemám ani kašel len tie hlieny tam proste sú. Čo môže byť príčínou a ako si pomôcť? dakujem
hlieny v hrdle príčina?
ahoj, mas aj pocas dna resp. vtedy vecer pocit v hrdle akoby ti "zatekali"? ze ked prehltnes sliny citis ich tam? alebo je to len o tom ze ked sa pozries vidis?
lebo mne zvyknu "zatekat" a mam to z alergie. Som alergicka na bezne sezonne veci a toto je tiez znak toho.. je na to dobry sprej do nosa, ja mam avamys..akonahle sa mi to robi alebo ked zacnem kychat, dam si sprej a po par dnoch to prejde..
skus ist na alergo ak to bude pretrvavat..dalsie priznaky alergie su okrem kychania a hlienov aj kaslanie, svrbenie oci, kruhy pod ocami, unava, piskanie pri dychani..
vitavi, nedristaj somariny... tieto bludy našich starých materi sú dávno vedecky vyvrátené!
Tvoria sa z mlieka a mliečnych výrobkov, ale i z množstva tuku, sladkostí a i.
Predstavujem si to tak, ze otvori usta pred zrkadlom a nakukne dnu. Rovnako, ako to robi lekar. Ten tiez nepotrebujem hadicku a vidi, ci tam je alebo nie je hlien :).
Ale pricinu poradit neviem, asi by som isla na tvojom mieste k lekarovi a bud ti urobi vyter z hrdla alebo ti nieco na to da.
Ako si pozreš do hrdla a máš tam hlien? To mi príde ako nejaký fake... alebo máš nejakú kameru na hadičke?