Chodíme spolu do tretieho ročníka. Odkedy k nám v treťom ročníku prestúpil tak po asi dvoch mesiacoch začal aj so mnou komunikovať. Bol slušný lenže časom sa začal správať ako blbeček. Hocikedy na mňa zreve, je drzý, berie mi veci a smeje sa, má ironické poznámky, z ničoho nič na mňa z poza rohu vybehne a zreve, minule som si šla sadnúť tak som skoro spadla lebo mi odsunul stoličku ale hneď ju dal naspäť a že moja dávaj pozor lebo by si skoro spadla, bero mi zobral a nechcel vrátiť, ak chce niekoho vyvolať profáčka tak kričí moje meno že sa hlásim idiot a najmä keď vie veľmi dobre že niesom pripravená, chce aby som ho doučovala ale mne sa nechce, alebo aby som mu dala odpísať úlohy, ale ináč je dobrý lebo ma núka čokoládou, keksami, chrumkami ale to všetkých tak neviem. Čo si mám o ňom myslieť? V triede je obľúbený, spolužiaci majú z neho srandu lebo je taký saško triedny, taký šoumen aj, ale takých máme viacej v triede. Takže fakt neviem čo by ste vy z jeho správania vyhodnotili? Neviem či ho mať rada alebo ho neznášať lebo mám stavy aj aj. Ja fakt neviem čo chce tým svojím správaním vyjadriť. Dikéz
Ako by ste mi vysvetlili jeho správanie?
Puberta... nic z tohto by som nebrala vazne
Z tvojej reakcie co si teraz dala usudzujem ze ste obaja mentalne na priblizne rovnakej urovni, takze by ste si mali vyhovovat a navzajom sediet
Ja sa vážne pýtam a vy si tu robíte z toho srandu? Takže čo?
ak zle robi viacerym babam v triede tak lubka vas vsetke :-DDDDD
aj mne sa zda ze mu niesi lahostajna a chudak nevie este ako to vo svete dospelych chodi tak sa ti to trosku trapny sposobom snazi naznacit. Ak by si mu bola lahostajna a ukradnuta tak si ta nevsima a ignoruje ta. Ale on sa snazi zaujat tvoju pozornost aby si si ho vsimla a preto zabrda to teba a robi akoze ti zle ale on ta lubka :-D
chlapi zostavaju detmi cely zivot.. ci maju 10, 17, 25, 40 alebo 60 rokov
Jak malé deti...
To nevie nikto. Tu na fore urcite, ver mi.