Koza

Príspevok v téme: Koza
Lubomirrr

Zdravim mam jeden problem ktory ma trapy uz vyse pol roka. Bol by som rad keby ste mi tu pomohly lebo uz si neviem rady . Mam cukrovku prvehu typu uz 12 rokov . Pred rokom mi zistili neuropatiu. Ale uz pol roka ma extremne boli koza na hrudi bruchu a na stehnach, kazdy pohyb mi robi problem , nevlazdem ani lezat ani sediet lebo aj ked sedim a lezim tak ma to velmi boli . Chodim ku neurologovy a tam uz pol roka chodim , beriem tabletky Pragiola 3x denne 150 mg rano na obed a vecer ale vobec mi to nepomaha pred 1 tyzdnom mi dala neurologicka kvapky metamizol ze to mam brat ak budem citit bolest . Ale ani to mi nepomaha , stale ma ta koza boli ako kebi som lezal na ihlach . Doma musim chodit len v trenkach lebo aj ked mam na sebe tricko tak to velmi boli . Chcem vediet ci to je sposobene tou neuropatiou alebo mam ist ku koznej. Bol som pred mesiacom aj na lieceni v lubochni s cukrovkou ale tam mi nepomohli. Prosim o radu lebo aj v robote som musel dat vypoved lebo so fyzycky nevladzal. Dakujem za akekolvek rady.Glykemie mam do 10,0 . A v krvi mi nenasli nic cim by to mohlo byt sposobene. Mam 20 rokov

sehria

Vyskusaj doplnok - ultrafiltraty. Vyvinul to profesor Babusik a ma uzasne dlhorocne skusenosti v podpornej leicbe s nimi. Na cukor su vynikajuce, mojej mame pomohlo! Zvysok by rozhodol jako třeba postupovat. Preparaty su cenovo narocnejsie, ale su skutocne vynikajuce.

lolinka

Ja ti neviem poradit, skus sa spytat na stranke edusan.sk, tam radia skor taki zdravotne vzdelani ludia. Alebo sa na to skus spytat svojho lekara.

mam1000diagnoz

Inak, som zistil, že v USA majú aj ďalšie testy na spresnenie identifikácie miery humanoidity. Síce mi vyšlo, že nie som človek, ale Malpa Kapucínska, ale ide aj o to, že čím boli moji predkovia???
Ani tomu neverím, že som presne takou opicou, ak mám pravdu povedať, resp. že som vôbec opicou.
Tak nič, majte sa, idem si dať banán a potom sa pustím do ďalšieho testovania.

mam1000diagnóz

Neviem, čo by som ti poradil. Možno skúsiť nejaké alter-liečenie. Alebo sa aspoň pomodli s vierou, že sa uzdravíš.
Life is an aimless drive that ya take alone:-)
www.youtube.com
A ešte Leitmotív:
-prišla ku mne tetka Betka, čo sa líči ako paňi.
-aj ten malý tupý ujko, čo si myslí, že som čmeliak.
Na Leitmotív netreba zabudnúť:-)))
--------------------------------------------
Čo sa týka alter-liečenia, tak hlavne si nenechaj napichať ihly do tela. Ja som také niečo podstúpil, aby som prestal piť a neviem prečo sa ten liečiteľ zameral len na dolné partie (čo majú spoločné s pitím, že?).
Len sa ma vždy opýtal počas terapie, či prestanem piť a ja že nie a on prásk ihlu do Ftá.a. Už po 30.-tom vpichu som zvrieskol, že áno, dajme tomu, že prestanem.
Povedal mi, že keď neprestanem, tak o mesiac terapiu zopakuje. Odvtedy nepijem, pomaly už ani vodu...
------------------------------------------
Je to niečo podobné ako keď zadáte do Googlu meno: Chuck Norris. Google ho síce nenájde, ale on si nájde vás!!!!!

Lubomirrr

Uzival som ju 10 dni ako inekcie do zadku a 1 mesiac v tabletkach ale ziaden ucinok. Prosim dalsie rady uz ma nebavy chodit po doktoroch.