Čo ak som sa zaľúbila do muža, ktorý mi už dávno povedal, že to berie iba kamarátsky a že dúfa, že to z mojej strany neprerastie do niečoho iného? Mám pocit, že to do niečoho prerástlo a ja ani neviem ako sa to stalo a zdá sa mi to šialené... Neviem proste čo mám robiť.
Čo ak...
Ako dlho sa poznáte?. Pokiaľ sama nevieš či k nemu cítiš niečo viac ako iba priateľstvo a ty vidíš že on nemá záujem a upozornil ťa dopredu, tak to radšej stopni než sa na neho namotáš. Radšej nad tým ani neuvažuj a nechaj tomu voľný priebeh. Určite máš v sebe nejaké to vzrušenie, že by si sa na neho možno aj vrhla a bolo by to pre teba niečo nové, ale ako sám povedal, nič z toho nebude. No ešte tu môže byť jedna vec a to, že možno to bola iba taká krycia informácia, ako zareaguješ, či k nemu niečo cítiš, či mu povieš že "už sa stalo". Neviem. Skús ho odsledovať, no hlavne sa radšej nezaoberaj svojimi pocitmi. Niekedy je to naškodu.
nemusíš sa cítiť hlúpo. Si žena a ženy sú emocionálnejšie. To je jednoduchý fakt. Prečo by si sa za city mala hanbiť?
Prijmi veci tak ako sú, dotyčný sa jasne vyjadril, že ste a budete len kamaráti, ty ho máš trochu viac rada, trávite spolu nejaký čas a je vám spolu fajn. Nevyužíva ťa, to je pekné od neho, teším sa, že som sa mýlila :) že si rozumná baba a on je normálny.
Ak to dokžeš brať tak nejako zľahka a voľne (že ho ľúbiš) a nebudeš robiť tragédiu z toho, že on teba neľúbi a nemáte spolu vzťah, môže sa to vyvŕbiť ešte kadejako. Kľudne si všímaj na ňom veci, čo sa ti páčia - takéto vlastnosti, správanie by som chcela aby mal "môj" chlap, takúto situáciu by som chcela zažiť v objatí s frajerom.. ber ho ako inšpiráciu, ale nevis na tom, že konkrétne chceš len a iba jeho. Môže sa stať, že sa to zmení z jeho strany, ale boh vie, nemusí. Ďalšia možnosť je, že stretneš chlapa veľmi podobného jemu, ktorý ale o teba záujem bude mať. Takže neutápaj sa v smútku, nebuď nešťastná, že z toho nič neni a ono to dobre dopadne. Veľa zdaru.
Nie, nie, nespávam s ním, je to o inom, je to čisté. Len je to také zvláštne, hm... Cítim sa hlúpo. Ach, nech to prejde...
A cakaj, ze mozno aj on sa do teba zalubi...vsak nikto nikdy nevie.
vieš koľko vás je? Proste klasika, nič nové pod slnkom. Takýchto tém tu už bolo. Tipnem si, že s ním spávaš.
A čo by si chcela robiť? Proste nič nerob, ľúb ho, šak ľúbiť je krásne. Ale vzťah z toho nečakaj. Proste len ľúb a buď šťastná.