Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG

Príspevok v téme: RNG
Bila

Dobrý den RNG.
Chcela by som sa opýtať na viacero veci.
Môj manžel je po 4 operáciách obličkoveho kameňa. ( teda až na 4 krát sa to podarilo odstrániť)
Za 2 mesiace schudol z 82kg na 70kg. Prestal prijímať stravu nevedel jesť. Začal piť nutridrinky z lekárne aby si aspoň udržal váhu. No po mesiaci to už nevedel dať do úst. Po prečítaní Vašich článkov si objednal výživové doplnky z iherbu a swansonu a začal priberať. Jeho psychika je však stále krehká, tlak mu behá, bez stanicu nezaspi( pred operáciou bral melatonínu a valerianu)občas ma urologické problemi a radosť zo zivota žiadna.
Hľadám články od vás co a ako správne kombinovať, aby sme vyriešili; 1.spanok, 2,tlak,3,psychika, 4,urologia.
Teraz berie; RÁNO -0,25neurol, 2x2000mg natokinase, 2x120 000serapeptase, 2x2000D3, 1xK2, 1xpolikosanol, Bforte, C1000mg, prostataformula 200mg sterolov, betasterol160mg.
OBED: E400mg,1xpolikosanol.
VEČERA: prostataformula 200mg sterolov, 160mg betasterol, One after 50+ minerals 1ks, C1000mg,
Sem tam enzim pankreolany ku tazsiemu jedlu.
Vecer o 17hod berie 0,25mg Valdoxan ten mu zníži tlak a este pred spaním 0,25 neurol. Zvažuje podávanie transformačne jód.
Chcem mu pomôct a vrátiť ho do zivota aký sme žili predtým a chcem ho zbaviť chémie.
RNG prosím ak možte poraďte mi (nám) co a ako kombinovať, aby sme to dali na správnu mieru.
Dakujem vam velmi pekne. Chemickým lekárom už neverím. Dakujem
PS: da sa na Slovensku merať jód v tele?

Bila

Pekny den pán RNG.
Dakujem za rady.
Opäť mam na vás otázku ak mozem. Čítala som na fóre o entericky chránenom pankreatine. Píšete, ze je dobrý od firmy Solgar 2x2tabletky co je 12gramov. Tento však nikde nie je dostupný , môžete mi prosím odporučiť niektorý silný enterický pokrytý?
Dakujem krásne vopred za odpoveď.

RNG

Na travene navrhujem pancreatin v ekvivalente asi 4 gramy s kazdym jedlom, na cistenie tela entericky pokryty, 2 x 6 gramov ekvivalent denne.Najdes ich napr v Iherb.com, ako produkt firmy NOW (10X 200 , 2 tabletky s kazdym jedlom)) alebo jarro-zymes plus,(tak isto)
entericky pokryty tam tiez maju.

RNG

Natravenie treba brat najma pancreatin neochraneny, ale na odburavanie roznych neziaducich utvarov v tele treba entericky pokryty pancreatin Pomaha brat aj jod a selen, lebo tieto sa okrem ineho tiez podielaju aj na vyrobe enzymov

Bila

Pán RNG chcem sa este opýtať na polyp žlčníka.
Da sa ho zbaviť nejak bez operácii braním prírodných výťažkov? Ak ano prosím poraďte aké.
Dakujem :)

Bila

Dakujem krasne pán RNG.
Som rada, ze ste nas vyviedol z omylu, lebo doteraz bral manžel beta sterol 160 a 400 v prostata formula. Takze až teraz to začneme dávkovač správne. ( od doktora best)

Ak sa môže opäť vrátiť ku enzýmom ktoré konkrétne alebo v akom prípravku navrhujete?
Dakujeeeem pán RNG.

RNG

Na prostaty(skoro kazdy muz po 50tke ma zvacsenu prostatu) treba brat steroly, napr beta sitosterol, az 2 x 1 gram zo zaciatku, neskor polovicu.,

RNG

Ked niekto mema dost enzymov, musi si ich doplnat, inac nema dobre travenie a absorbcu zivin a to ovplyvni prakticky vserko.

Bila

Lugolov roztok dakujem krasne za popis.
Chcem sa tiež opýtať pre bežného človeka odporúčate 2-6mg jódu denne.
Pri zväčšenej prostate a zväčšených prištitných telieskach aké množstvo by som mala dať manželovi? Dakujem Vam pán RNG za Vaše vzácne rady, ste už naša posledna nádej a vidím, ze po čítaní vašich diskusii sa veľa veci zlepšilo a preto sa pýtam stále konkrétne na konkrétne množstvo aké mam manželovi aplikovať aby sa dostal a zaradil do bežného zivota a hlavne aby bol fit.;)
Dakujem

Bila

Opäť dakujem krasne za vzácne rady.
Chcem sa este opýtať k tomu tráveniu ak mozem:
Ktoré kvalitne enzimaticke doplnky by ste nám odporučil?( Z iherbu alebo swansonu) /teraz berie obyčajný pankreolan po jedle ktorý ma 220mg/
Dakujem krasne Bila