Dobrý den RNG.
Chcela by som sa opýtať na viacero veci.
Môj manžel je po 4 operáciách obličkoveho kameňa. ( teda až na 4 krát sa to podarilo odstrániť)
Za 2 mesiace schudol z 82kg na 70kg. Prestal prijímať stravu nevedel jesť. Začal piť nutridrinky z lekárne aby si aspoň udržal váhu. No po mesiaci to už nevedel dať do úst. Po prečítaní Vašich článkov si objednal výživové doplnky z iherbu a swansonu a začal priberať. Jeho psychika je však stále krehká, tlak mu behá, bez stanicu nezaspi( pred operáciou bral melatonínu a valerianu)občas ma urologické problemi a radosť zo zivota žiadna.
Hľadám články od vás co a ako správne kombinovať, aby sme vyriešili; 1.spanok, 2,tlak,3,psychika, 4,urologia.
Teraz berie; RÁNO -0,25neurol, 2x2000mg natokinase, 2x120 000serapeptase, 2x2000D3, 1xK2, 1xpolikosanol, Bforte, C1000mg, prostataformula 200mg sterolov, betasterol160mg.
OBED: E400mg,1xpolikosanol.
VEČERA: prostataformula 200mg sterolov, 160mg betasterol, One after 50+ minerals 1ks, C1000mg,
Sem tam enzim pankreolany ku tazsiemu jedlu.
Vecer o 17hod berie 0,25mg Valdoxan ten mu zníži tlak a este pred spaním 0,25 neurol. Zvažuje podávanie transformačne jód.
Chcem mu pomôct a vrátiť ho do zivota aký sme žili predtým a chcem ho zbaviť chémie.
RNG prosím ak možte poraďte mi (nám) co a ako kombinovať, aby sme to dali na správnu mieru.
Dakujem vam velmi pekne. Chemickým lekárom už neverím. Dakujem
PS: da sa na Slovensku merať jód v tele?