Zdravim vsetkych. Mam jeden mensi problem. Na zaciatok sa predstavim - som 18 rocny chalan a chodim na gymnazium. Na zaciatku roka ku nam prestupila jedna dievcina. Strasne ma zaujala a tak som sa teda o nu zo zaciatku velmi zaujimal a snazil sa ju blizsie spoznat. Asi po mesiaci co som sa s nou bavil ako obycajny spoluziak som ju pozval len tak kamaratsky von (uz vtedy som bol zalubeny az po usi). Ona samozrejme neodmietla a prave ked sme boli u nej som sa dozvedel ze sa jej paci nas spoluziak. Snazil som sa tvarit ze ma to nijak nezaskocilo a nevydat zo seba ani najmensiu emociu ale vnutri som pocitoval totalne tsunami. Celu noc som nespal a rozmyslal co by bolo pre nu a tiez pre mna najlepsie. S babami moc skusenosti nemam ale myslim ze som celkom slusny takze tam problem nevidim. Ak by sa chcela dat dokopy s nasim spoluziakom tak ju urcite obmedzovat nebudem. Ved predsa je to jej zivot len mi je teraz smutno ze si mna asi nevyberie. Myslite ze sa mam odvazit a povedat jej ze mi na nej zalezi viac ako na kamaratke? Podla jej spravania to vyzera ze ku mne neciti nic extra takze radsej nic nejdem riskovat (predsa sa uz pozname skoro 2 mesiace a ja som jej asi do oka nepadol tak ako moj spoluziak). Avsak ak to nerisknem mozno mi za chvilu ujde aj so spoluziakom. Spoluziak o tom zatial nevie ale ked som s nou tak ho obcas spomenie.. Co by ste robili Vy na mojom mieste?
Mužské ochorenie zvané ,,zamilovanosť".
Povedz jej to, nemas co stratit. Je sice pravdepodobne, ze ta na prvy krat odmietne, ved sa jej paci iny. Ale zaroven sa na teba moze zacat pozerat inymi ocami a mozno si vsime, ze si vlastne pohladny a fajn chalan. Len jej nechaj cas a netlac na nu.
povedz jej co citis :) a uvidis
Baklažán, ochorel si, stáva sa...Chceš sa rýchlo vyliečiť? Ak áno, tak začni s terapiou. Aby to netrvalo dlho, bolo čo najmenej bolestivé a nemusel by si užívať aj nejaké ATB, tak pekne krásne vyklop dievke, čo k nej cítiš! Si inteligentný a vtipný mladý muž a ja dúfam, že to dievčina ocení a vyberie si Teba. Inú cestu nevidím, akoby si sa mohol z tohto "mužského ochorenia" dostať. Máš len dve možnosti - buď ÁNO alebo NIE!!! Pri áno rátaj s tým, že to s Tebou bude ešte horšie, budeš ľúbiť a ľúbiť... Pri tej druhej možnosti to chvíľu bude bolieť, ale neboj, prejde Ťa to, ver! Táto choroba má tú nevýhodu, že Ti v tele nevytvorí protilátky a Teba zasiahne znova a možno znova a znova...Až objavíš objavené, tuším sa to láska volá. A keď stretneš tú pravú, to len bude ródeo...