Ahoj.. Mam 13, a od malicka ma pritahuju viac zeny, starsie, ake aj tak podobne mojmu veku, chcela by som to skusit, okres,, Trnava, Pezinok, Blava , Ďakujem :) ,,
Som Bisexualka?
Preco by to hned mala byt hlupost? Za to ze su prazdniny? Ani ma nepoznate, a hned by som si mala robit srandu.
neviem načo im dávajú prázdniny, potom sa len nudia a píšu hlúposti
Tssss napis sem fb email alebo nieco a ja ti napisem ;) :)
ja sa hlasim..som z TT nechaj tu email
to vám drahí prispievajúci samo nevie dockaknúť že si tu niekto asi robí srandu? Sú prázdniny a deti sa nudia...
V tvojom veku som nemala vela kamaratok. No dve nerozlucne kamaratky a moje spoluziacky z triedy si ma vyhliadli a zacali sa so mnou kamaratit. Oni boli kamosky a susedky od detstva. Ja som byvala mimo. Sme sa postupne zblizovali a casto po skole chodili k jednej z nich domov. Ked sme mohli mat tak asi 14r, usadili ma do kresla a ze nemusim vobec nic, ze sa mozem len pozerat. A spravili mi na hudbu pekny stryptiz, no a boli medzi nimi bozky,hladkanie a drazdenie. Pacila som sa im obom. Takze obe ma potom zacali zvadzat, hladkat, vyzliekat, bozkavat, drazdit a tak dalej. Trvalo to kym sme nesli na stredne skoly. Myslim, ze aj tato velmi pekna, kladna skusenost urobila zo mna BI.
No radsej sa nikam neponahlaj a pockaj este. Nepisem ti to ako moralistka. Isto nie. Skor z vlastnej skusenosti ti to radim.
lolinka moze... zalezi kolko rokov ma ten druhy muz zena
v 13-stich si pod zakonom a nemozes to robit s muzom ani so zenou tak si budes musiet na experimentovanie este pockat
To vies Didi, kazdeho od malicka pritahuje jedna zena....
davno som sa takto nezasmiala :D