Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce ma niekto ?

zdradca

Ak si cisty myslim ziadne drogy, cisty register trestov, nenasilnicky,ale pracovity a vies pomoct. Zajdi do hociktorej dediny na vychode Slovenska,kde zije vela starsich ludi ktory by uvitali pomoc v dedine ci doma so svojim hospodarstvom. Zato by ti poskytli ubytko a cenne nezaplatitelne rady ako prezit. No financne asi moc by ta neplatili skor stravu by poskytli. Neviem.
vyber sa na vylet do vzdialenych dedin prihlas u starostov a pytaj sa. Snad ta niekde prichylia. Vela stastia.

mam56

To tam nemáš na blízku pastiera, ktorý by ti pomohol? Ja som dosť uletený pastier, ale o ovečky som sa vždy vzorne postaral:-)
Keď ti môžem poradiť, tak sa začni učiť cudzí jazyk, ktorý sa ti zíde a nebudeš musieť o pomoc prosiť nikoho. Podľa mňa ti aj tak nikto reálne nepomôže, keďže som v obraze...
Báseň - Chudoba
Prišla k nám na návštevu pani menom chudoba, dohnala ju k nám naša malá ochota.
Pomáhať už nie je IN, pekne strážme ten náš PIN.
Každý chce byť najlepší, pritom sme už najhorší.
Na tvárach už len tmársky výraz, neposkytnem ďalší dôkaz...
--------------------------------
Ja len na margo. Čo sa týka efektívneho vyučovania, nie je to vôbec o drahých pomôckach, ale o empatii.
Aspoň to si myslím, resp. to tak vidím.
Jazyk sa NE-učí najefektívnejšie komunikáciou, ale prepisovaním slovíčok, niečo podobné ako v prípade mníchov v stredoveku, keď prepisovali knihy.
Moderné nemusí byť aj dobré (37. pozícia, pokiaľ ma pamäť neklame).
A aby som bol úplne konkrétny, tak efektivita moderných metód je minimálna.
A takisto: repeticione est mater racione:-)